Επιτάχυνση απονομής σύνταξης

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Διαδοχικής Ασφάλισης

Με κύριο αντικείμενο το θέμα της γρήγορης απονομής σύνταξης και τη ρύθμιση μείζονων θεμάτων της διαδοχικής ασφάλισης συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα, υπό τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο η Επιτροπή για τη διαδοχική ασφάλιση.

Με κύριο αντικείμενο το θέμα της γρήγορης απονομής σύνταξης και τη ρύθμιση μείζονων θεμάτων της διαδοχικής ασφάλισης συνεδρίασε σήμερα, υπό τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδο η Επιτροπή για τη διαδοχική ασφάλιση.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της οδού Σταδίου 29. Την σημασία που δίνει στην αντιμετώπιση του κρίσιμου θέματος της διαδοχικής ασφάλισης η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έσπευσε να τονίσει ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος ήδη από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.

Ο κ. Λοβέρδος είχε χαρακτηρίσει τα σχετικά με τη διαδοχική ασφάλιση θέματα «κορυφαία» προσθέτοντας ότι και κατ’ εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού αποτελούν προτεραιότητα για τη νέα ηγεσία.

«Ο πρωθυπουργός, ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει αυτό το δύσκολο κι όπως είπα, τραχύ ορισμένες φορές καθήκον, το επεσήμανε πρώτο στα θέματα του Υπουργείου μας» είχε τονίσει ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk