Καθίζηση των εσόδων από ΦΠΑ

Μειωμένα κατά 1,5% σε σχέση με πέρυσι ήταν τα έσοδα του προϋπολογισμού ως το τέλος Αυγούστου ενώ καθίζηση παρουσιάζουν οι εισπράξεις από ΦΠΑ. Οπως ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Οικονομικών, μειωμένες είναι οι εισπράξεις και από φόρους μεταβίβασης ακινήτων και τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων. Οι πρωτογενείς δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν στο 66,8% σε σχέση με τις ετήσιες προβλέψεις του επικαιροποιημένου Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) και ανήλθαν στο ποσό των 36,5 δισ.

Καθίζηση  των εσόδων  από ΦΠΑ | tovima.gr

Μειωμένα κατά 1,5% σε σχέση με πέρυσι ήταν τα έσοδα του προϋπολογισμού ως το τέλος Αυγούστου ενώ καθίζηση παρουσιάζουν οι εισπράξεις από ΦΠΑ.

Οπως ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Οικονομικών, μειωμένες είναι οι εισπράξεις και από φόρους μεταβίβασης ακινήτων και τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων.

Οι πρωτογενείς δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν στο 66,8% σε σχέση με τις ετήσιες προβλέψεις του επικαιροποιημένου Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) και ανήλθαν στο ποσό των 36,5 δισ. ευρώ. Οι δαπάνες για τόκους είναι αυξημένες κατά 992 εκατ. ευρώ.

Οι συνολικές δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, για το ίδιο διάστημα, υπερέβησαν το ποσοστό που τους αναλογεί σε σχέση με τις συνολικές ετήσιες προβλέψεις του επικαιροποιημένου Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (66,7%), αφού διαμορφώθηκαν στο 69,7% και ανήλθαν στο ποσό των 46,5 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk