Ξεκίνησε ο έλεγχος οργανισμών του υπουργείου Μεταφορών

Στο μικροσκόπιο της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μπήκαν οι εποπτευόμενοι οργανισμοί. Ο υπουργός κ. Δ. Ρέππας και ο υφυπουργός κ. Ν.Σηφουνάκης είχαν χθες ενημερωτική συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τραμ ΑΕ κ. Β. Μπέλλο και ζήτησαν στοιχεία για την πορεία της εταιρείας και τον προγραμματισμό που υπάρχει σχετικά με την επέκταση του μέσου στον Πειραιά. Η συνάντηση έγινε υπό το βάρος των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σηφουνάκη, ο οποίος είχε καταγγείλει την εταιρεία του Τραμ ως παράδειγμα για τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης που οδήγησαν στη δημιουργία ελλειμματικών οργανισμών.

Ξεκίνησε  ο έλεγχος  οργανισμών  του υπουργείου  Μεταφορών | tovima.gr

Στο μικροσκόπιο της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μπήκαν οι εποπτευόμενοι οργανισμοί. Ο υπουργός κ. Δ. Ρέππας και ο υφυπουργός κ. Ν.Σηφουνάκης είχαν χθες ενημερωτική συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τραμ ΑΕ κ. Β. Μπέλλο και ζήτησαν στοιχεία για την πορεία της εταιρείας και τον προγραμματισμό που υπάρχει σχετικά με την επέκταση του μέσου στον Πειραιά.

Η συνάντηση έγινε υπό το βάρος των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σηφουνάκη, ο οποίος είχε καταγγείλει την εταιρεία του Τραμ ως παράδειγμα για τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης που οδήγησαν στη δημιουργία ελλειμματικών οργανισμών.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ζήτησε αναλυτικά στοιχεία για τα οικονομικά της εταιρείας, τους εργαζομένους και τον σχεδιασμό προκειμένου να έχει καθαρή εικόνα εν όψει των όποιων αποφάσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk