Δημοπρατήθηκε ιστορική συνταγή

ΛΟΝΔΙΝΟ. Συνταγή για υπνωτικά που είχε δοθεί στον Ρούντολφ Ες κατά τη σύντομη κράτησή του στη Βρετανία βγήκε χθες στο «σφυρί» αλλάζοντας χέρια για 1.200 δολάρια. Λονδρέζος φαρμακοποιός, ονόματι Α. Ρ. Ρόου, έφτιαξε το υπνωτικό σιρόπι για τον υπαρχηγό του Χίτλερ, ο οποίος είχε ταραγμένο ύπνο το 1941. Είχε μόλις αποτύχει στην τολμηρή αποστολή για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Βρετανίας. Αθελά του είχε προκαλέσει τις υποψίες του Στάλιν που φοβόταν ότι οι Γερμανοί σχεδίαζαν εισβολή, ενώ ο Φύρερ τον είχε αποκαλέσει δημοσίως «παράφρονα».

Δημοπρατήθηκε ιστορική συνταγή | tovima.gr

ΛΟΝΔΙΝΟ. Συνταγή για υπνωτικά που είχε δοθεί στον Ρούντολφ Ες κατά τη σύντομη κράτησή του στη Βρετανία βγήκε χθες στο «σφυρί» αλλάζοντας χέρια για 1.200 δολάρια. Λονδρέζος φαρμακοποιός, ονόματι Α.

Ρ. Ρόου, έφτιαξε το υπνωτικό σιρόπι για τον υπαρχηγό του Χίτλερ, ο οποίος είχε ταραγμένο ύπνο το 1941. Είχε μόλις αποτύχει στην τολμηρή αποστολή για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Βρετανίας.

Αθελά του είχε προκαλέσει τις υποψίες του Στάλιν που φοβόταν ότι οι Γερμανοί σχεδίαζαν εισβολή, ενώ ο Φύρερ τον είχε αποκαλέσει δημοσίως «παράφρονα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk