Τις κατηγορίες σχεδιασμού ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ

Γενναιόδωρος όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που εντάσσονται στον σχεδιασμό και ενισχύονται οικονομικά αλλά αυστηρός όσον αφορά την επιλογή των προπονητών στην οποία θα προχωρήσουν οι εν λόγω αθλητές εμφανίζεται ο ΣΕΓΑΣ. Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας στίβου που συνεδρίασε χθες αποφάσισε να εντάξει στον σχεδιασμό 78 αθλητές, εκ των οποίων 9 στην Α΄ κατηγορία, 17 στη Β΄, 27 στη Γ΄, 13 στην κατηγορία τραυματιών και 12 στη νέα κατηγορία με την ονομασία…

Τις κατηγορίες σχεδιασμού ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ | tovima.gr

Γενναιόδωρος όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που εντάσσονται στον σχεδιασμό και ενισχύονται οικονομικά αλλά αυστηρός όσον αφορά την επιλογή των προπονητών στην οποία θα προχωρήσουν οι εν λόγω αθλητές εμφανίζεται ο ΣΕΓΑΣ. Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας στίβου που συνεδρίασε χθες αποφάσισε να εντάξει στον σχεδιασμό 78 αθλητές, εκ των οποίων 9 στην Α΄ κατηγορία, 17 στη Β΄, 27 στη Γ΄, 13 στην κατηγορία τραυματιών και 12 στη νέα κατηγορία με την ονομασία «ομάδα στήριξης», με αθλητές που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων. Παράλληλα αποφάσισε την αναστολή πάσης φύσεως παροχών στους αθλητές του σχεδιασμού που θα επιλέξουν να γυμνάζονται με προπονητές που δεν ασκούν νόμιμα το επάγγελμα στην Ελλάδα. Στην Α΄ κατηγορία εντάσσονται οι Πηγή Δεβετζή, Περικλής Ιακωβάκης , Ειρήνη Κοκκιναρίου, Σάβα Λίκα, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου , Στέλλα Παπαδοπούλου, Βούλα Παπαχρήστου, Αθανασία Πέρρα, Λούης Τσάτουμας.

Εξάλλου το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε την τοποθέτηση του κ. Κώστα Σπανίδη στη θέση του εθνικού προπονητή, του κ. Γιώργου Πομάσκι στη θέση του διευθυντή προπονητικού κέντρου ΟΑΚΑ, της κυρίας Μαρίας Σωτηρακοπούλου ως διευθύντριας του προπονητικού κέντρου Αγίου Κοσμά και του πρώην εθνικού προπονητή κ. Στέργιου Τσιφτσόγλου ως διευθυντή του κέντρου υψηλού αθλητισμού Θεσσαλονίκης, ενώ ο κ. Χρήστος Μελέτογλου ορίστηκε συντονιστής των κέντρων υψηλού αθλητισμού Αθήνας. Οι προσλήψεις των ομοσπονδιακών προπονητών και των τεχνικών συμβούλων θα εγκριθούν στην επόμενη συνεδρίαση τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk