Σύντομα επιχειρηματικά

* Ελληνικά Πετρέλαια: Ξεκινούν και τυπικά οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της συμφωνίας με την ΒΡ μετά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Τα ΕΛΛΠΕ θα υλοποιήσουν την απόφαση της Επιτροπής για μείωση ορισμένου αριθμού πρατηρίων. * Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών: Επιβεβαιώνει επίσημα ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι για την πιθανή αγορά από εταιρεία του ομίλου της των μετοχών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Ελληνικά Πετρέλαια: Ξεκινούν και τυπικά οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της συμφωνίας με την ΒΡ μετά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Τα ΕΛΛΠΕ θα υλοποιήσουν την απόφαση της Επιτροπής για μείωση ορισμένου αριθμού πρατηρίων.

* Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών: Επιβεβαιώνει επίσημα ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι για την πιθανή αγορά από εταιρεία του ομίλου της των μετοχών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

* Προοδευτική: Στο ποσοστό του 6,489% μειώθηκε η άμεση και η έμμεση συμμετοχή της εταιρείας Ρrontoservus Limited στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης, μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

* Μinerva: Τη λειτουργία εταιρικού καταστήματος Μinerva στο νέο εμπορικό κέντρο ΑFΙ Ρalace Controceni Μega Μall στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, το οποίο ανοίγει τις πύλες του την 29η Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία.

* Fnac Ελλάς: Ο κ. Θ. Χατζηβαγιάννης είναι ο νέος εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, αντικαθιστώντας από τον προηγούμενο μήνα τον κ. Ερικ Μπλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk