«Μεγάλη περιπέτεια» για μικρά παιδιά

Μια τελευταία ευκαιρία να δουν την ψηφιακή παράσταση «Η μεγάλη περιπέτεια» στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδη θα έχουν όσα παιδιά επισκεφθούν το επόμενο Σάββατο τους χώρους του ιδρύματος. Ειδικοί επιστήμονες και παιδαγωγοί θα παρουσιάσουν τη «Μεγάλη περιπέτεια» του ανθρώπου στο Διάστημα μέσα από βιβλία, ενώ στη συνέχεια θα μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν την ομώνυμη εντυπωσιακή ψηφιακή παράσταση. Η είσοδος στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη, ενώ το κόστος για την παράσταση είναι τέσσερα ευρώ ανά άτομο.

Μια τελευταία ευκαιρία να δουν την ψηφιακή παράσταση «Η μεγάλη περιπέτεια» στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδη θα έχουν όσα παιδιά επισκεφθούν το επόμενο Σάββατο τους χώρους του ιδρύματος. Ειδικοί επιστήμονες και παιδαγωγοί θα παρουσιάσουν τη «Μεγάλη περιπέτεια» του ανθρώπου στο Διάστημα μέσα από βιβλία, ενώ στη συνέχεια θα μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν την ομώνυμη εντυπωσιακή ψηφιακή παράσταση. Η είσοδος στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη, ενώ το κόστος για την παράσταση είναι τέσσερα ευρώ ανά άτομο. Περισσότερες πληροφορίες στα τη λέφωνα: 210 9469.631-32. (ΑΠΕ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk