Συζήτηση μετ΄ εμποδίων στον ΣΥΝ

Την εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας (ΠΓ) του ΣΥΝ έθεσε προς συζήτηση στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, θυμίζοντας ότι το ζήτημα έχει μείνει σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Ιούλιο. Αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι αναμένονται αύριο. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΝ ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΣΥΝ κ. Δ.Βίτσας πρότεινετη διενέργεια τακτικού συνεδρίου τον Μάρτιο αλλά η πρόταση δεν φάνηκε να «περπατά».

Συζήτηση  μετ΄ εμποδίων  στον ΣΥΝ | tovima.gr

Την εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας (ΠΓ) του ΣΥΝ έθεσε προς συζήτηση στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, θυμίζοντας ότι το ζήτημα έχει μείνει σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Ιούλιο. Αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι αναμένονται αύριο.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΝ ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΣΥΝ κ. Δ.Βίτσας πρότεινετη διενέργεια τακτικού συνεδρίου τον Μάρτιο αλλά η πρόταση δεν φάνηκε να «περπατά». Στην αυριανή συνεδρίαση του οργάνου θα αποφασιστεί και το σχέδιο εισήγησης προς την ΚΠΕ- συνεδριάζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο- με θέματα τη μετεκλογική πορεία του ΣΥΝ (γραμμή αριστερής προγραμματικής αντιπολίτευσης), τον κώδικα παρουσίας των στελεχών στα ΜΜΕ και την πρόταση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία του σχήματος.

Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε ο κ. Γ.Μπαλάφας να εκπροσωπεί τον ΣΥΝ στο γραφείο διεύθυνσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους κκ. Ι. Θεωνά (ΚΕΔΑ) και Θ. Παρασκευόπουλο (ΑΚΟΑ). Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην «Αυγή» και στο ραδιόφωνο «Κόκκινο» αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος της «Αυγής» κ. Δ.Στούμπος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk