Αλέκα Παπαρήγα: Τρεις προτάσεις του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση

Αλέκα Παπαρήγα: Τρεις προτάσεις του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση | tovima.gr

Κατά τη περιοδεία της στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά η γενική γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα έκανε την ακόλουθη δήλωση για την οικονομική κρίση:

«Στη κυβέρνηση λέμε τρία πράγματα:

Πρώτον, να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης αυτοί που κέρδισαν όλα αυτά τα χρόνια πριν πάμε στη κρίση.

Δεύτερον, να πληρώσουν αυτοί που κέρδισαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, γιατί έχουμε και κερδοφορία στη διάρκεια της κρίσης

Και τρίτον, εδώ και τώρα πρέπει να τελειώσουμε με το μεγάλο κόστος των εξοπλισμών που πάνε για επιθετικούς σκοπούς και όχι για τις αμυντικές δαπάνες.

Το λέω ακριβώς εδώ, από τα Ναυπηγεία, όπου δεν μπορεί να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία, είναι στη κόψη του ξυραφιού η υπόθεση, πάνε για κλείσιμο. Όπως είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άνθρωποι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες γιατί φτιάξανε μια εταιρία μαϊμού στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης και κανείς δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα τους να πληρώνονται.

Οι τρεις πρώτες προτάσεις αποτελούν την απάντηση για την κρίση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk