Εμπορική: Σταθεροποίηση εργασιών στο εξωτερικό

Η σταθεροποίηση των εργασιών και η ανάκτηση της κερδοφορίας αποτελούν για τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας τους βραχυπρόθεσμους στόχους για τις θυγατρικές του ομίλου στο εξωτερικό. Τούτο επισήμανε κατά τη διάρκεια επαφών που είχε στην Κύπρο ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κ. Αlain Strub, ο οποίος τόνισε ότι μακροπρόθεσμα οι εκτός Ελλάδος δραστηριότητες της Εμπορικής θα συμβάλλουν στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων ανάπτυξης των θυγατρικών της. Ο επικεφαλής της τράπεζας συναντήθηκε με τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας Κύπρου κ.

Εμπορική: Σταθεροποίηση  εργασιών στο εξωτερικό | tovima.gr

Η σταθεροποίηση των εργασιών και η ανάκτηση της κερδοφορίας αποτελούν για τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας τους βραχυπρόθεσμους στόχους για τις θυγατρικές του ομίλου στο εξωτερικό. Τούτο επισήμανε κατά τη διάρκεια επαφών που είχε στην Κύπρο ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κ. Αlain Strub, ο οποίος τόνισε ότι μακροπρόθεσμα οι εκτός Ελλάδος δραστηριότητες της Εμπορικής θα συμβάλλουν στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων ανάπτυξης των θυγατρικών της.

Ο επικεφαλής της τράπεζας συναντήθηκε με τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας Κύπρου κ. Αθ. Ορφανίδη και τον γενικό διευθυντή του υπουργείου Οικονομικών κ. Χρ. Πατσαλίδη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πορεία της οικονομίας της Κύπρου, τις ισχυρές βάσεις για την καλύτερη θωράκισή της.

Επιπλέον ο κ. Strub συναντήθηκε με σημαντικούς πελάτες της Εμπορικής Τράπεζας Κύπρου, με τους οποίους συζήτησε την πορεία και τις προοπτικές των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk