Ομιλίες-μαθήματα για την Αρχαία Αθήνα

Στις 4 Νοεμβρίου αρχίζουν στην Αρχαιολογική Εταιρεία τα μαθήματα της Ιστορίας της Αρχαίας Ελληνικής Τέχνης και Αρχαιολογίας, με κεντρικό θέμα εφέτος την Αθήνα, την πλούσια ιστορία της και τα μνημεία. Οπως πάντα θα διδάξουν καθηγητές Πανεπιστημίου, διευθυντές αρχαιοτήτων και αρχαιολόγοι ανασκαφείς, οι οποίοι θα αναφερθούν στις νεότερες έρευνες για την Αθήνα, όπως η διαμόρφωση των κλιτύων της Ακρόπολης, η αναστήλωση των Προπυλαίων, οι ανασκαφές στον Κεραμεικό και στην Αρχαία Αγορά.

Ομιλίες-μαθήματα για την Αρχαία Αθήνα | tovima.gr

Στις 4 Νοεμβρίου αρχίζουν στην Αρχαιολογική Εταιρεία τα μαθήματα της Ιστορίας της Αρχαίας Ελληνικής Τέχνης και Αρχαιολογίας, με κεντρικό θέμα εφέτος την Αθήνα, την πλούσια ιστορία της και τα μνημεία. Οπως πάντα θα διδάξουν καθηγητές Πανεπιστημίου, διευθυντές αρχαιοτήτων και αρχαιολόγοι ανασκαφείς, οι οποίοι θα αναφερθούν στις νεότερες έρευνες για την Αθήνα, όπως η διαμόρφωση των κλιτύων της Ακρόπολης, η αναστήλωση των Προπυλαίων, οι ανασκαφές στον Κεραμεικό και στην Αρχαία Αγορά. Ομιλητές θα είναι οι:

Ευγενία Βικέλα, Αλέξανδρος Μάντης, Αναστάσιος Τανούλας, Γιούτα Στρόσεκ, Γεωργία ΚοκκορούΑλευρά, Παυλίνα Καραναστάση, Τζον Μακ Καμπ ο δεύτερος, Ολγα Ζαχαριάδου, Ευτυχία Λυγκούρη, Ιωάννα Δρακωτού, Θεοδοσία-Στεφανία Τιβερίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk