«Μαϊμού» ασφαλίστρια αναστατώνει την αγορά

Κομπίνες και «μαϊμούδες» στην ασφαλιστική αγορά. Μια προ εικοσαετίας ασφαλίστρια της Ιnteramerican κυκλοφορεί με φωτοτυπίες ασφαλιστηρίων συμβολαίων της εταιρείας- με την οποία πλέον δεν έχει καμία σχέση- και συνάπτει ασφαλιστήρια συμβόλαια. Χθες η Ιnteramerican υπέβαλε σε βάρος της μήνυση και σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει «με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχει με υποτιθέμενους ασφαλιστές,οι οποίοι προωθούν στο καταναλωτικό κοινό δήθεν επενδυτικά προϊόντα “.

«Μαϊμού»  ασφαλίστρια  αναστατώνει  την αγορά | tovima.gr

Κομπίνες και «μαϊμούδες» στην ασφαλιστική αγορά. Μια προ εικοσαετίας ασφαλίστρια της Ιnteramerican κυκλοφορεί με φωτοτυπίες ασφαλιστηρίων συμβολαίων της εταιρείας- με την οποία πλέον δεν έχει καμία σχέση- και συνάπτει ασφαλιστήρια συμβόλαια. Χθες η Ιnteramerican υπέβαλε σε βάρος της μήνυση και σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει «με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχει με υποτιθέμενους ασφαλιστές,οι οποίοι προωθούν στο καταναλωτικό κοινό δήθεν επενδυτικά προϊόντα “… Πρόγραμμα ΙΒΙS του αποταμιευτικού της Ιnteramerican και της Scotish Μutual…”», που μάλιστα παρουσιάζονται ως εγγυημένα από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Εφετείο Αθηνών (!!!).

Ανακοίνωση επίσης εξέδωσε και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στην οποία αναφέρει ότι «ουδέποτε εκδόθηκε έγγραφο με τέτοιο ή παρεμφερές περιεχόμενο» ενώ τα σχετικά έγγραφα που επιδεικνύει η πρώην ασφαλίστρια «είναι παντελώς πλαστά τόσο ως προς το περιεχόμενό τους όσο και ως προς τις υπογραφές και τις φερόμενες σφραγίδες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk