Έλεγχος και προτάσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζουν να περιγράφουν τα προβλήματα και όχι τις λύσεις, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Η κυβέρνηση με τις προγραμματικές δηλώσεις της εξακολουθεί να περιγράφει τα προβλήματα, αλλά να μην ανακοινώνει τα συγκεκριμένα μέτρα με τα οποία θα υλοποιηθούν οι στόχοι της, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, δεσμεύθηκε για ουσιαστικό έλεγχο της κυβέρνησης, αριστερή, ριζοσπαστική αντιπολίτευση, αλλά και προτάσεις.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να περιγράφει τα προβλήματα, αλλά να μην ανακοινώνει συγκεκριμένα μέτρα, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του, κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει την προεκλογική της τακτική, αρνούμενη να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα βάσει των οποίων θα υλοποιηθούν οι στόχοι της.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην Οικονομία, ο κ. Τσίπρας επέρριψε ευθύνες για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό και στα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα και συμπύκνωσε το μήνυμά του, ρωτώντας: «Ποιος θα πληρώσει την κρίση; Ποιανού τα κέρδη διογκώνονται προκλητικά;»

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκεί ουσιαστικό έλεγχο στην κυβέρνηση, με αριστερή, ριζοσπαστική αντιπολίτευση.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την τακτική της προεκλογικής περιόδου, δηλαδή θα συνεχίσει να εισηγείται συγκεκριμένες προτάσεις, ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, όπως ζητούν οι πολίτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk