ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Επένδυση στο μέλλον (του)

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης επιμένει ότι θα φθάσει ως το τέλος και δεν θα υποχωρήσει, ενώ υποστηρίζει ότι θα καταθέσει τις 50 υπογραφές συνέδρων που χρειάζεται για την υποψηφιότητά του. Θα κινηθεί ως ο υποψήφιος που θα εκφράσει τη λαϊκή βάση και αναφέρει ότι η πρωτοβουλία του να βγει μπροστά υπηρετεί την ενότητα της ΝΔ και δεν είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά διεκδίκησης. Προειδοποιείνα μην τον υποτιμούν, μιλάει με έμφαση για μια…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΨΩΜΙΑΔΗΣ  Επένδυση στο μέλλον (του) | tovima.gr

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης επιμένει ότι θα φθάσει ως το τέλος και δεν θα υποχωρήσει, ενώ υποστηρίζει ότι θα καταθέσει τις 50 υπογραφές συνέδρων που χρειάζεται για την υποψηφιότητά του. Θα κινηθεί ως ο υποψήφιος που θα εκφράσει τη λαϊκή βάση και αναφέρει ότι η πρωτοβουλία του να βγει μπροστά υπηρετεί την ενότητα της ΝΔ και δεν είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά διεκδίκησης. Προειδοποιείνα μην τον υποτιμούν, μιλάει με έμφαση για μια «δημοκρατική, λαϊκή, πατριωτική Κεντροδεξιά, με αξιοπρεπή εθνική πολιτική». Πολλοί στη ΝΔ προβλέπουν ότι ο κ. Ψωμιάδης θα συνταχθεί με όποιον δελφίνο έχει το προβάδισμα να γίνει πρόεδρος του κόμματος στον δεύτερο γύρο, αφού πρώτα διασφαλίσει μια καλή πολιτική συμφωνία για τον ίδιο και για το πολιτικό μέλλον του.

Αρκετοί στη ΝΔ θεωρούν ότι, επειδή απευθύνεται στο σκληρό δεξιό ακροατήριο της ΝΔ, αφαιρεί δυνάμεις από τον κ. Αντ. Σαμαρά, ειδικά στη Μακεδονία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk