ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ «Ζητείται αλλαγή επετηρίδας»

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ ο κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλος παρ΄ ότι «κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες και ήδη κινείται η ομάδα των τεσσάρων υποψηφίων. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος φέρεται να προβληματίζεται ως προς το αν θα προχωρήσει και δεν αποκλείει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ τονίζει σε πολιτικούς φίλους και συνεργάτες του: «Ας έρθει να μου πει κάποιος ότι είμαι εκπρόθεσμοςμε τα όσα βλέπουμε να γίνονται. Εξάλλου όταν είναι υπό διαμόρφωση οι όροι, είναι υπό διαμόρφωση και οι υποψήφιοι».

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ «Ζητείται αλλαγή επετηρίδας» | tovima.gr

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ ο κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλος παρ΄ ότι «κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες και ήδη κινείται η ομάδα των τεσσάρων υποψηφίων. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος φέρεται να προβληματίζεται ως προς το αν θα προχωρήσει και δεν αποκλείει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ τονίζει σε πολιτικούς φίλους και συνεργάτες του: «Ας έρθει να μου πει κάποιος ότι είμαι εκπρόθεσμοςμε τα όσα βλέπουμε να γίνονται. Εξάλλου όταν είναι υπό διαμόρφωση οι όροι, είναι υπό διαμόρφωση και οι υποψήφιοι». Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο προκαλεί τους βασικούς δελφίνους λέγοντας ότι αν σταματήσει το… τάβλι και αρχίσει το σκάκι θα δούμε τι θα γίνει, ενώ δεν διστάζει να προκαλεί ακόμη και τον κ. Δ. Σιούφα επισημαίνοντας ότι με το παρόν σύστημα αυτός δεν παίζει. Διαφωνεί ανοικτά με τον καθορισμό προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων, με την επισήμανση ότι αν δεν είναι γνωστοί οι όροι και οι κανόνες του παιχνιδιού, πώς είναι δυνατόν να καθοριστούν οι παίκτες. «Οταν αλλάζουν οι κανόνες, αλλάζουν και οι παίκτες» λέει.

Τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Καρνεάδου 18, όπου συναντά πολιτικούς του φίλους, δέχεται (λέει) αρκετές εισηγήσεις να προχωρήσει μέχρι τέλους και να θέσει υποψηφιότητα στο συνέδριο, επιμένοντας ότι είναι εντός των καταστατικών διαδικασιών. Οι υποστηρικτές αυτής της άποψης θεωρούν ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί η νέα γενιά και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι «υγεία για τη ΝΔ να υπάρξει αλλαγή επετηρίδας», για να ξεπεραστούν οι αντιθέσεις του παρελθόντος που εκ των πραγμάτων θα αναβιώσουν στην πορεία προς τις εσωκομματικές κάλπες. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επιμένει- και συμφωνεί με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη – ότι πρέπει να θεσπιστεί θητεία για τον πρόεδρο του κόμματος, που δεν πρέπει να εκλεγεί μέσα από κλειστές διαδικασίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk