ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η μάχη των καθισμάτων

ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ στον οργανωτικό της τομέα παρουσίαζε η πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη, η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα από τη Village Films. Χαρακτηριστικό δείγμα των προβλημάτων ήταν η σύγχυση που προκλήθηκε στις πρώτες θέσεις των θεωρείων λίγο προτού πάρει τη θέση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στενός φίλος του σκηνοθέτη Κάρολος Παπούλιας (στη φωτογραφία μαζί του). Το γεγονός ότι υπήρχε ένα μόνο καρτελάκι με το όνομα του επίσημου προσκεκλημένου στα καθίσματα των θεατών έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την καινούργια ταινία ανταλλάσσοντας απόψεις με τον πρώτο πολίτη της χώρας.

ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ στον οργανωτικό της τομέα παρουσίαζε η πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη, η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα από τη Village Films.

Χαρακτηριστικό δείγμα των προβλημάτων ήταν η σύγχυση που προκλήθηκε στις πρώτες θέσεις των θεωρείων λίγο προτού πάρει τη θέση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στενός φίλος του σκηνοθέτη Κάρολος Παπούλιας (στη φωτογραφία μαζί του). Το γεγονός ότι υπήρχε ένα μόνο καρτελάκι με το όνομα του επίσημου προσκεκλημένου στα καθίσματα των θεατών έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την καινούργια ταινία ανταλλάσσοντας απόψεις με τον πρώτο πολίτη της χώρας. Δυστυχώς, άντρες της ασφαλείας του χώρου και του Προέδρου δεν τους άφησαν να υλοποιήσουν αυτή την επιθυμία τους. Ουδείς άλλος, πάντως, από τον υπουργό Πολιτισμού βρέθηκε σε τέτοιον βαθμό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της βραδιάς. Ευγενικός με όλους όσοι τον πλησίαζαν, ο Παύλος Γερουλάνος έδωσε το παρών χωρίς «φουσκωτούς» ή συνοδεία, υποδέχθηκε μαζί με τον σκηνοθέτη τους προσκεκλημένους (η ταινία έχει επιχορηγηθεί από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου του ΥΠΠΟ) αλλά έφυγε από τους πρώτους μετά το τέλος της. Ισως διότι είχε χορτάσει από διψασμένους να αυτοσυστηθούν. Εχοντας τις περισσότερες φορές κάτι να ζητήσουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk