ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οίκος ανοχής με οικολογική συνείδηση

ΒΕΡΟΛΙΝΟ Στην εποχή της πράσινης ανάπτυξης μπήκε ο «Οίκος του Πόθου», ένας βερολινέζικος οίκος ανοχής που προσφέρει έκπτωση σε ποδηλάτες και σε όσους πελάτες χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς. Ενα 15λεπτο ηδονής με μια από τις 12 ιερόδουλες του πολυτελούς «σπιτιού» στοιχίζει κανονικά 30 ευρώ. Αν όμως ο πελάτης παρουσιάσει κράνος ποδηλάτη, το ειδικό λουκέτο ακινητοποίησης ή λίαν προσφάτως ακυρωμένο εισιτήριο αστικού λεωφορείου, τότε η επιχείρηση του χαρίζει πέντε ευρώ.

Οίκος ανοχής με οικολογική συνείδηση | tovima.gr

ΒΕΡΟΛΙΝΟ Στην εποχή της πράσινης ανάπτυξης μπήκε ο «Οίκος του Πόθου», ένας βερολινέζικος οίκος ανοχής που προσφέρει έκπτωση σε ποδηλάτες και σε όσους πελάτες χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ενα 15λεπτο ηδονής με μια από τις 12 ιερόδουλες του πολυτελούς «σπιτιού» στοιχίζει κανονικά 30 ευρώ. Αν όμως ο πελάτης παρουσιάσει κράνος ποδηλάτη, το ειδικό λουκέτο ακινητοποίησης ή λίαν προσφάτως ακυρωμένο εισιτήριο αστικού λεωφορείου, τότε η επιχείρηση του χαρίζει πέντε ευρώ. Η ιδέα του οικολογικού σεξ ανήκει στην 56χρονη μαντάμ Ρεγκίνα Γκετς, η οποία αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό μεγάλη πτώση του τζίρου λόγω της κάμψης στα εισοδήματα των πελατών. Με την εφαρμογή της «πράσινης έκπτωσης» ο τζίρος επέστρεψε στα κανονικά προ της κρίσης επίπεδα, λέει. Η αριστοκρατική συνοικία Πρεντσλάουερ Μπεργκ, όπου βρίσκεται ο «Οίκος του Πόθου», είναι καταπράσινη και οι κάτοικοι έχουν αποδεδειγμένα οικολογικές ευαισθησίες: στις πρόσφατες εκλογές ψήφισαν το Κόμμα των Πρασίνων σε ποσοστό 46%.

Τα περισσότερα κορίτσια έχουν «κανονικές» πρωινές δουλειές- άλλη είναι γυμνάστρια, άλλη νοσοκόμα, ενώ μία είναι νοικοκυρά, η οποία συμπληρώνει έτσι το εισόδημά της. Στη βιομηχανία σεξ της Γερμανίας εργάζονται νομίμως περισσότερα από 400.000 άτομα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk