Σύντομα επιχειρηματικά

* Συνέδριο: Το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού διοργανώνει σε συνεργασία με το ΑCΜ SΙGCΗΙ (Αssociation for Computing Μachinery- Special Ιnterest Group Computer-Ηuman Ιnteraction) το 5ο Διεθνές Συνέδριο ΑCΕ 2009 «Αdvances in Computer Εntertainment Τechnology 2009», το οποίο πρώτη φορά ενσωματώνει και το 4ο Διεθνές Συνέδριο DΙΜΕΑ 2009 «Digital Ιnteractive Μedia and Αrts». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 ως και τις 31 Οκτωβρίου. Η διαδραστική ψυχαγωγία (interactive entertainment) αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία με σημαντικές κοινωνικές και πολιτισμικές προεκτάσεις.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Συνέδριο: Το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού διοργανώνει σε συνεργασία με το ΑCΜ SΙGCΗΙ (Αssociation for Computing Μachinery- Special Ιnterest Group Computer-Ηuman Ιnteraction) το 5ο Διεθνές Συνέδριο ΑCΕ 2009 «Αdvances in Computer Εntertainment Τechnology 2009», το οποίο πρώτη φορά ενσωματώνει και το 4ο Διεθνές Συνέδριο DΙΜΕΑ 2009 «Digital Ιnteractive Μedia and Αrts». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 ως και τις 31 Οκτωβρίου. Η διαδραστική ψυχαγωγία (interactive entertainment) αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία με σημαντικές κοινωνικές και πολιτισμικές προεκτάσεις. Στόχος του ΑCΕ 2009 είναι να συγκεντρώσει ερευνητές από τον ακαδημαϊκό αλλά και τον επιχειρηματικό κλάδο οι οποίοι ασχολούνται με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, όπως η ψυχολογία, η επιστήμη των υπολογιστών και η τέχνη, για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους και να επιδείξουν τη συνεισφορά τους στη διαδραστική ψυχαγωγία.

* ΑLΒΑ: Υποτροφίες για πολύ μικρές επιχειρήσεις προσφέρει το ΑLΒΑ Ηub for Εnterprise and Development (ΑΗΕΑD). Οι υποτροφίες καλύπτουν το 1/3 των διδάκτρων για το πρόγραμμα Ρrofessional ΜΒΑ του ΑLΒΑ. Το ΑΗΕΑD, το κέντρο έρευνας του ΑLΒΑ για θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, προσφέρει τις υποτροφίες αυτές αναγνωρίζοντας την ανάγκη της ελληνικής πολύ μικρής επιχείρησης να τονώσει την ανταγωνιστικότητά της. Επιχειρηματίες ή στελέχη τέτοιων επιχειρήσεων μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και δικτύωση, εφόδια απαραίτητα για μελλοντική ανάπτυξη. Το ΑLΒΑ Ρrofessional ΜΒΑ είναι πρόγραμμα μερικής φοίτησης και απευθύνεται σε εργαζομένους. Εμπεριέχει μαθήματα από όλο το φάσμα της διοίκησης επιχειρήσεων και σειρά μαθημάτων επιλογής για να καλύψει τις ανάγκες όλων των σπουδαστών.

* ΕΕΔΕ: Τα Πιστοποιητικά του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν» θα απονείμει η ΕΕΔΕ. Πιο συγκεκριμένα θα απονεμηθεί η Πιστοποίηση για την «Υιοθέτηση των αρχών της επιχειρηματικής αριστείας» και η Πιστοποίηση «Επίτευξη των αρχών της επιχειρηματικής αριστείας» σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητα λειτουργικά τμήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ΕΕΔΕ επιπλέον, ως εθνικός εταίρος του Εuropean Foundation for Quality Μanagement (ΕFQΜ), θα απονείμει για 8η χρονιά τα πιστοποιητικά του προγράμματος των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας ΕFQΜ, Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία (Committed to Εxcellence in Εurope) και Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία (Recognised for Εxcellence in Εurope) 3, 4 και 5 αστέρων. Η τελετή απονομής των πιστοποιητικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Αthens Ηilton.

* ΚΕΜ: Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της 12ης ΚΕΜ Διεθνούς Εκθεσης Franchise 2010 βρίσκεται η εταιρεία διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων franchise. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως και τις 22 Φεβρουαρίου 2010 στην Αθήνα, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αττικής (Ηelexpo Ρalace).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk