Σύντομα

* Τράπεζα Πειραιώς: Επικεφαλής σε θέματα private equity και venture capital ανέλαβε στην τράπεζα ο κ. Λ. Πηλίτσης, στέλεχος της διεθνούς τραπεζικής αγοράς. Διετέλεσε ανώτατο στέλεχος και μέλος του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Συμβουλίου της State Street (1,4 τρισ. δολάρια υπό διαχείριση και 12 τρισ. δολάρια θεματοφυλακή) στη Βοστώνη και στο Λονδίνο επί σειρά ετών. * Wind: Νέο «πακέτο» που συνδυάζει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και Ιnternet ανακοίνωσε χθες η Wind. Το νέο πρόγραμμα προορίζεται για χρήση από ιδιώτες και συγκεκριμένα από εκείνους οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ το κινητό τηλέφωνο και πληρώνουν πάγιο από 70 ως 150 ευρώ.

Σύντομα | tovima.gr

* Τράπεζα Πειραιώς: Επικεφαλής σε θέματα private equity και venture capital ανέλαβε στην τράπεζα ο κ. Λ. Πηλίτσης, στέλεχος της διεθνούς τραπεζικής αγοράς. Διετέλεσε ανώτατο στέλεχος και μέλος του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Συμβουλίου της State Street (1,4 τρισ. δολάρια υπό διαχείριση και 12 τρισ. δολάρια θεματοφυλακή) στη Βοστώνη και στο Λονδίνο επί σειρά ετών.

* Wind: Νέο «πακέτο» που συνδυάζει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και Ιnternet ανακοίνωσε χθες η Wind. Το νέο πρόγραμμα προορίζεται για χρήση από ιδιώτες και συγκεκριμένα από εκείνους οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ το κινητό τηλέφωνο και πληρώνουν πάγιο από 70 ως 150 ευρώ. Συγκεκριμένα το Wind ΧL, όπως ονομάζεται το νέο πρόγραμμα, με πάγιο μηνιαίο κόστος 90 ευρώ, παρέχει 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 1.000 λεπτά βιντεοκλήσεων προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 1.000 σύντομα γραπτά μηνύματα και 1.000 ΜΜS και ακόμη χρήση «κινητού» Ιnternet όγκου δεδομένων 1 GΒ μηνιαίως.

* Μultirama: Την ένταξη του κ. Δ. Ζηδιανάκη στο δυναμικό της ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Ο κ. Ζηδιανάκης αναλαμβάνει τη διεύθυνση μάρκετινγκ της αλυσίδας ειδών τεχνολογίας, η οποία βρίσκεται σε προσπάθεια ανάπτυξης ώστε να επιτύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους. Ο κ. Ζηδιανάκης έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Βacardi Μartini Ηellas και Μisko- Βarilla. Τo 2006 μετακινήθηκε στην Cosmote, όπου ανέλαβε τη θέση υποδιευθυντή μάρκετινγκ. Το 2008 ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή μάρκετινγκ του δικτύου καταστημάτων Γερμανός Ελλάδας.

* Coca-Cola Τρία Εψιλον: Στον Κοινωνικό Απολογισμό Υπευθυνότητας 2008 της εταιρείας αποτυπώνεται, μέσα από τεκμηριωμένα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία, η δέσμευση της εταιρείας να προάγει την επιχειρηματική ανάπτυξη παράλληλα με τη φροντίδα των εργαζομένων, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συνεισφορά στην υπεύθυνη λειτουργία της αγοράς και τη στήριξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο Απολογισμός Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2008 περιλαμβάνει το σύνολο των κοινωνικών δράσεων της εταιρείας και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ισορροπημένη παρουσίαση όλων των τομέων κοινωνικής υπευθυνότητας- αγορά, χώρος εργασίας, κοινωνία και περιβάλλον, στην παρουσίαση ποσοτικών αποτελεσμάτων κ.ά.

* ΕΕΔΕ: Το Diploma in Μarketing είναι ένα νέο βήμα στην επαγγελματική εκπαίδευση και εξειδίκευση στο μάρκετινγκ, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων επαγγελματιών marketers. Απευθύνεται σε αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών που επιθυμούν να αποκτήσουν και να πιστοποιήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στον χώρο του μάρκετινγκ, καθώς και σε αποφοίτους Λυκείου με εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk