Διεθνής διάκριση για την Αττική οδό

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στις Αττικές Διαδρομές, την εταιρεία λειτουργίας της Αττικής οδού, στο 77ο Ετήσιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενωσης Γεφυρών, Σηράγγων και Αυτοκινητοδρόμων (Ιnternational Βridge, Τunnel and Τurnpike ΑssociationΙΒΤΤΑ), που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο. Το ΙΒΤΤΑ είναι διεθνής φορέας με έδρα την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 320 εταιρείες που διαχειρίζονται αυτοκινητοδρόμους, γέφυρες και σήραγγες με διόδια, από 50 χώρες του κόσμου.

Διεθνής  διάκριση για  την Αττική οδό | tovima.gr

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στις Αττικές Διαδρομές, την εταιρεία λειτουργίας της Αττικής οδού, στο 77ο Ετήσιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενωσης Γεφυρών, Σηράγγων και Αυτοκινητοδρόμων (Ιnternational Βridge, Τunnel and Τurnpike ΑssociationΙΒΤΤΑ), που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο.

Το ΙΒΤΤΑ είναι διεθνής φορέας με έδρα την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 320 εταιρείες που διαχειρίζονται αυτοκινητοδρόμους, γέφυρες και σήραγγες με διόδια, από 50 χώρες του κόσμου. Με το βραβείο «Τoll Εxcellence Αward», το οποίο αποτελεί την κορωνίδα των βραβείων του διεθνούς αυτού οργανισμού, η Αττική οδός και οι Αττικές Διαδρομές τιμώνται και βραβεύονται για την εφαρμογή του καινοτόμου προγράμματος με τίτλο «Αποτίμηση της Επιτυχίας» («Μonitoring the Success»). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που τέθηκε σε εφαρμογή από τη διοίκηση της εταιρείας, για την καταγραφή και βελτίωση των δεικτών απόδοσης των διαδικασιών και των πρακτικών που ακολουθούνται απ΄ όλα τα τμήματα της εταιρείας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Αττική οδό καλύπτει τους τομείς Στρατηγικής, Οργάνωσης, Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, Νομικής Υποστήριξης, Επικοινωνίας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιολόγησης Κινδύνων και άλλων υποστηρικτικών ενεργειών, αποσκοπώντας στην ποσοτικοποίηση των πρακτικών μέτρων που εφαρμόζουν όλες οι διευθύνσεις και τα τμήματα της εταιρείας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk