Εκπαιδευτικό εργαστήρι φωτογραφίας με την υπογραφή του Λάρι Φινκ

O καταξιωμένος δημιουργός και καθηγητής Φωτογραφίας Λάρι Φινκ θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό εργαστήριο για περιορισμένο αριθμό φωτογράφων (δώδεκα) από τις 3 ως τις 6 Νοεμβρίου. Οι φωτογράφοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται διαθέσιμη στον δικτυακό τόπο www. hcp. gr ως τις 26 Οκτωβρίου. Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να πλαισιώνεται από ένα μέρος φωτογραφικής εργασίας που συντίθεται από οκτώ έως δώδεκα φωτογραφίες.

Εκπαιδευτικό εργαστήρι φωτογραφίας  με την υπογραφή του Λάρι Φινκ | tovima.gr

O καταξιωμένος δημιουργός και καθηγητής Φωτογραφίας Λάρι Φινκ θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό εργαστήριο για περιορισμένο αριθμό φωτογράφων (δώδεκα) από τις 3 ως τις 6 Νοεμβρίου. Οι φωτογράφοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται διαθέσιμη στον δικτυακό τόπο www. hcp. gr ως τις 26 Οκτωβρίου. Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να πλαισιώνεται από ένα μέρος φωτογραφικής εργασίας που συντίθεται από οκτώ έως δώδεκα φωτογραφίες. Η υποβολή του υλικού θα γίνεται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής που βρίσκεται διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο www. hcp. gr ή ταχυδρομικώς, σε CD-Rom, στη διεύθυνση: Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, Τσάμη Καρατάσου 15, 117 42 Αθήνα. Το εργαστήριο διαρκεί συνολικά 24 ώρες. Ατομικές εκθέσεις του Λάρι Φινκ έχουν φιλοξενηθεί στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και στο Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney στη Νέα Υόρκη καθώς και στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο.

Παράλληλα με τη φωτογραφική καριέρα του ο Φινκ έχει διδάξει επιτυχώς στο Γέιλ, στο Ρarsons School of Design, στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και πρόσφατα στο Βard College στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Περισσότερες από 60 φωτογραφίες του ανήκουν στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Επίσης, φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Vanity Fair», «Τhe Νew Υorker», «GQ», «Τhe Νew Υork Τimes Μagazine».

Για περισσότερες πληροφορίες: www.hcp.gr ή Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, τηλ. 210 9210.545, e-mail: contact@hcp.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk