Αρχίζει η ψηφοθηρία στη ΝΔΚατάλογο χιλίων υποστηρικτών της δημοσιοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη- Yποψήφιος και ο Αντ. Σαμαράς

Αναψε η μάχη της διαδοχής στη ΝΔ και άρχισε για τα καλά το κυνήγι της ψηφοθηρίας από τους δελφίνους και τα επιτελεία τους. Με το κλείσιμο της υποβολής των υποψηφιοτήτων χθες το βράδυ, άρχισε και επίσημα η προσπάθεια προσεταιρισμού στελεχών και μελών της ΝΔ. Ο κ. Αντ. Σαμαράς ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του, την ώρα των βραδινών δελτίων ειδήσεων, για να παρέμβει με τηλεοπτική συνέντευξή του αμέσως μετά ο κ. Δ. Αβραμόπουλος , ενώ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας επίδειξη δύναμης δημοσιοποίησε 1.

Αναψε η μάχη της διαδοχής στη ΝΔ και άρχισε για τα καλά το κυνήγι της ψηφοθηρίας από τους δελφίνους και τα επιτελεία τους. Με το κλείσιμο της υποβολής των υποψηφιοτήτων χθες το βράδυ, άρχισε και επίσημα η προσπάθεια προσεταιρισμού στελεχών και μελών της ΝΔ. Ο κ. Αντ. Σαμαράς ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του, την ώρα των βραδινών δελτίων ειδήσεων, για να παρέμβει με τηλεοπτική συνέντευξή του αμέσως μετά ο κ. Δ. Αβραμόπουλος , ενώ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας επίδειξη δύναμης δημοσιοποίησε 1.000 υπογραφές συνέδρων που στηρίζουν την υποψηφιότητά της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk