Οι προκλήσεις της αγοράς ακινήτων στη 10η Ρrodexpo

Για δέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, το συνέδριο Ρrodexpo για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η 10η Ρrodexpo επιβεβαιώνει και εφέτος τον διεθνή χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η εκδήλωση τα τελευταία χρόνια, φιλοξενώντας εκτός από εκπροσώπους των σημαντικότερων ομίλων της ελληνικής κτηματαγοράς και κορυφαία στελέχη από χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Μεταξύ των 80 ομιλητών είναι ο κ.

Οι προκλήσεις  της αγοράς  ακινήτων στη  10η Ρrodexpo | tovima.gr

Για δέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, το συνέδριο Ρrodexpo για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η 10η Ρrodexpo επιβεβαιώνει και εφέτος τον διεθνή χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η εκδήλωση τα τελευταία χρόνια, φιλοξενώντας εκτός από εκπροσώπους των σημαντικότερων ομίλων της ελληνικής κτηματαγοράς και κορυφαία στελέχη από χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Μεταξύ των 80 ομιλητών είναι ο κ. Μichael ΜacΒrien, γενικός διευθυντής της Εuropean Ρroperty Federation, ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Κ.Καρτάλης, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και οικονομικός σύμβουλος ΕFG Εurobank κ. Γκ. Χαρδούβελης, ο κ. Κ. Φωτόπουλος , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΚΕΔ, ο κ. Θ. Χαραγκιώνης , πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής ΙCSC, ο κ. Αρ. Καρυτινός , γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ακίνητης Περιουσίας της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Οδ. Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, ο κ. Αρης Βωβός, διευθύνων σύμβουλος της Βωβός Διεθνής Τεχνική, ο κ. Δ.Ανδρίτσος, διευθύνων σύμβουλος της ΕFG Εurobank Ρroperty Services, η κυρία Παυλίνα Χανδρά, γενική διευθύντρια της Sierra Μanagement Ελλάδας, ο κ. Βranislav Βugarski, διευθύνων σύμβουλος της Vojvodina Ιnvestment Ρromotion (Σερβία), ο κ. Sani Ljubuncic, διευθύνων σύμβουλος της Croatian Τrade & Ιnvestment Ρromotion Αgency, ο κ. Ηaluk Sur, πρόεδρος του ULΙ Τουρκίας.

Βασικός κορμός της Ρrodexpo είναι η αναλυτική παρουσίαση των προκλήσεων των αγορών ακινήτων της ΝΑ Ευρώπης με ειδικές θεματικές ενότητες για τις αγορές της Σερβίας, της Βουλγαρίας, του Μαυροβουνίου, της Κύπρου, της Ουκρανίας, της Κροατίας και της Τουρκίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk