Νέα κτίρια διοίκησης για τη Εurobank στο Βελιγράδι

Το νέο κτίριο διοίκησης της τράπεζας με την ονομασία «Εurobank ΕFG Centar» εγκαινίασε χθες ο ελληνικός όμιλος στο Βελιγράδι. Τα κεντρικά γραφεία είναι εμβαδού 6.700 τ.μ. και μπορούν να στεγάσουν 400 υπαλλήλους. Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρέστησαν στα εγκαίνια ήταν ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας κ. Ράντοβαν Γέλαζιτς, αξιωματούχοι της σερβικής κυβέρνησης, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη του ομίλου Εurobank ΕFG με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο κ.

Νέα κτίρια  διοίκησης για  τη Εurobank  στο Βελιγράδι | tovima.gr

Το νέο κτίριο διοίκησης της τράπεζας με την ονομασία «Εurobank ΕFG Centar» εγκαινίασε χθες ο ελληνικός όμιλος στο Βελιγράδι. Τα κεντρικά γραφεία είναι εμβαδού 6.700

τ.μ. και μπορούν να στεγάσουν 400 υπαλλήλους. Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρέστησαν στα εγκαίνια ήταν ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας κ. Ράντοβαν Γέλαζιτς, αξιωματούχοι της σερβικής κυβέρνησης, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη του ομίλου Εurobank ΕFG με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Σερβίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη δημιουργία ιδιόκτητου υπερσύγχρονου κτιρίου διοίκησης η Εurobank ΕFG επιβεβαιώνει τη στρατηγική θέση της στον σερβικό τραπεζικό τομέα. Το «Εurobank ΕFG Centar» θα στεγάσει τη διοίκηση της τράπεζας όσον αφορά τη λιανική τραπεζική, την τραπεζική επιχειρήσεων, καθώς και τις θυγατρικές εταιρείες ΕFG Βusiness Services and ΕFG Ρroperty Services. Σημειώνεται ότι η ελληνική τράπεζα διαθέτει δίκτυο 119 υποκαταστημάτων και εννέα επιχειρηματικά κέντρα, απασχολώντας 1.600 άτομα που εξυπηρετούν τις ανάγκες περισσοτέρων από 800.000 πελατών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk