Δήλωση κυρίας Λούκας Κατσέλη για το λιμάνι του Πειραιά

Δήλωση κυρίας Λούκας Κατσέλη για το λιμάνι του Πειραιά | tovima.gr

Η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κυρία Λούκα Τ. Κατσέλη προσερχόμενη σήμερα στη Βουλή για την τελετή ορκωμοσίας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, δήλωσε τα εξής:

«Είχα εκτεταμένες συζητήσεις με τους εργαζόμενους. Ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική, διότι πραγματικά, είχαμε την Παρασκευή μια μεγάλη επιτυχία. Ουσιαστικά, υλοποιώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει ότι πρώτον θα ξεκινήσουμε, αμέσως, τις συζητήσεις με την ΣΕΠ ΑΕ για το περιεχόμενο της σύμβασης παραχώρησης και δεύτερον ότι θα ξεκινήσουμε σε νέα βάση τη συζήτηση και τον ουσιαστικό διάλογο για τη συνεργασία των προβλητών Ι και ΙΙ. Ελπίζουμε ότι ο διάλογος θα καταλήξει πραγματικά προς αμοιβαίο όφελος και των δύο μερών αλλά κυρίως των εργαζομένων.
Επομένως, αυτή είναι μία πάρα πολύ θετική έκβαση, υλοποιώντας στην ουσία τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει – ως κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – και στη Βουλή όταν συζητήθηκε η κύρωση της συμφωνίας παραχώρησης το Μάρτιο του 2009. Ελπίζουμε ότι ο διάλογος θα καταλήξει πραγματικά προς αμοιβαίο όφελος και των δύο μερών αλλά κυρίως των εργαζομένων. Επομένως, αυτή είναι μία πάρα πολύ θετική έκβαση, υλοποιώντας στην ουσία τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει -ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – και στη Βουλή όταν συζητήθηκε η κύρωση της συμφωνίας παραχώρησης το Μάρτιο του 2009».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk