ΑΣΘΕΝΕΙΣ Ή ΣΠΑΤΑΛΟΙ

Πολλές είναι οι ζώνες σπατάλης στο παραπαίον και απειλούμενο με πτώχευση κράτος. Αυτή της Υγείας όμως ξεπερνά κάθε φαντασία. Κάθε χρόνο γράφονται περίπου 100.000.000 συνταγές συνολικού κόστους 17,5 δισ. ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε έλληνα πολίτη αντιστοιχούν κοντά δέκα συνταγές τον χρόνο. Δύο τινά συμβαίνουν: ή ο ελληνικός λαός κατέστη ο πλέον ασθενικός στην υφήλιο ή οι γιατροί μας ξεπέρασαν κάθε όριο στη λεγόμενη κατευθυνόμενη συνταγογράφηση.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ  Ή ΣΠΑΤΑΛΟΙ | tovima.gr

Πολλές είναι οι ζώνες σπατάλης στο παραπαίον και απειλούμενο με πτώχευση κράτος. Αυτή της Υγείας όμως ξεπερνά κάθε φαντασία.

Κάθε χρόνο γράφονται περίπου 100.000.000 συνταγές συνολικού κόστους 17,5 δισ. ευρώ.

Πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε έλληνα πολίτη αντιστοιχούν κοντά δέκα συνταγές τον χρόνο.

Δύο τινά συμβαίνουν: ή ο ελληνικός λαός κατέστη ο πλέον ασθενικός στην υφήλιο ή οι γιατροί μας ξεπέρασαν κάθε όριο στη λεγόμενη κατευθυνόμενη συνταγογράφηση.

Και επειδή μάλλον ισχύει το δεύτερο, πεδίον δόξης λαμπρόν ανοίγεται για τους συναρμοδίους υπουργούς Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk