Συνεργασία για ασφάλεια στους χώρους εργασίας

Επισκέψεις σε εργασιακά επιβαρημένες ζώνες πραγματοποίησε χθες το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), στο πλαίσιο της εντολής της νέας ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για εντατικοποίηση των ελέγχων. Συγκεκριμένα, αρμόδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, τα οποία υπάγονται στην αρμοδιότητα του ΚΕΠΕΚ Πειραιά και Νοτίου Αιγαίου. Το εν λόγω κλιμάκιο συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές, με τους οποίους συζήτησε κυρίως ζητήματα που αφορούν την ορθότερη διενέργεια των ελέγχων και την ασφαλέστερη λειτουργία των ευαίσθητων αυτών χώρων εργασίας.

Συνεργασία  για ασφάλεια  στους χώρους  εργασίας | tovima.gr

Επισκέψεις σε εργασιακά επιβαρημένες ζώνες πραγματοποίησε χθες το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), στο πλαίσιο της εντολής της νέας ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για εντατικοποίηση των ελέγχων.

Συγκεκριμένα, αρμόδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, τα οποία υπάγονται στην αρμοδιότητα του ΚΕΠΕΚ Πειραιά και Νοτίου Αιγαίου. Το εν λόγω κλιμάκιο συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές, με τους οποίους συζήτησε κυρίως ζητήματα που αφορούν την ορθότερη διενέργεια των ελέγχων και την ασφαλέστερη λειτουργία των ευαίσθητων αυτών χώρων εργασίας.

Το ίδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε και το Θριάσιο Πεδίο (ΣΕΠΕ, Κοινωνική Επιθεώρηση).

Παρουσία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κατά την οποία έγινε καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η διενέργεια των ελέγχων. Κυρίως όμως συζητήθηκαν μέτρα για την ελαχιστοποίηση των εργατικών ατυχημάτων στην πολύ επιβαρημένη αυτή ζώνη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk