Νέα εξαγορά στη Θεσσαλονίκη από Εuromedica

Προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού 70% της ανώνυμης εταιρείας που θα προέλθει από τη μετατροπή της εταιρείας Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης- Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αντί τιμήματος 2,6 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Εuromedica ΑΕ. Το υπόλοιπο 30% θα παραμείνει στον ιδρυτή γιατρό. Το Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην ιατρική εμβρύου και στον προγεννητικό έλεγχο.

Νέα εξαγορά  στη Θεσσαλονίκη  από Εuromedica | tovima.gr

Προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού 70% της ανώνυμης εταιρείας που θα προέλθει από τη μετατροπή της εταιρείας Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης- Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αντί τιμήματος 2,6 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Εuromedica ΑΕ. Το υπόλοιπο 30% θα παραμείνει στον ιδρυτή γιατρό.

Το Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην ιατρική εμβρύου και στον προγεννητικό έλεγχο.

Η Εuromedica ΑΕ, μετά τη συμμετοχή της στο Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης, ενδιαφέρεται να ιδρύσει νέα κέντρα προγεννητικού ελέγχου και ιατρικής εμβρύου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η στελέχωση των κέντρων προγεννητικού ελέγχου θα γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των εγκύων.

Ο όμιλος Εuromedica με την ανωτέρω εξαγορά ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των μονάδων του στον χώρο της Υγείας σε 85, έχοντας παρουσία σε 25 πόλεις στην Ελλάδα και σε 5 στην Αλβανία με 18 κλινικές, 58 διαγνωστικά κέντρα και 9 κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk