Η ΠΑΕ Πανιώνιος διαψεύδει ότι κατέθεσε πρόταση στον Αλονζό, με μία καυστική ανακοίνωσή της

Καυστική και… ειρωνική ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει ότι κατέθεσε πρόταση στον 36χρονο τερματοφύλακα της Ναντ, Ζερόμ Αλονζό, εξέδωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι», μάλιστα, απειλούν ότι την επόμενη φορά που η ομάδα τους θα «χρησιμοποιηθεί» από ποδοσφαιριστή, ή οποιονδήποτε άλλο, δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά θα προχωρήσει και σε πράξεις προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

Καυστική και… ειρωνική ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει ότι κατέθεσε πρόταση στον 36χρονο τερματοφύλακα της Ναντ, Ζερόμ Αλονζό, εξέδωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι», μάλιστα, απειλούν ότι την επόμενη φορά που η ομάδα τους θα «χρησιμοποιηθεί» από ποδοσφαιριστή, ή οποιονδήποτε άλλο, δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά θα προχωρήσει και σε πράξεις προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

Η «κυανέρυθρη» διοίκηση αναφέρει τα εξής:

«Αναφορικά με τις δηλώσεις κάποιου Γάλλου ποδοσφαιριστή ονόματι Ζερόμ Αλόνσο, στις οποίες αναφέρει ότι ο Πανιώνιος του είχε κάνει πρόταση, αλλά εκείνος την απέρριψε, ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ δηλώνει:

Νομίζαμε ότι ο βαρόνος Μυνχάουζεν ήταν Γερμανικής καταγωγής. Με έκπληξη μας σήμερα διαπιστώσαμε ότι μάλλον έχει συγγενείς και στη Γαλλία, αφού δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τα όσα δήλωσε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σε ΜΜΕ της χώρας του.

Ο Πανιώνιος ουδέποτε έκανε πρόταση στον κύριο αυτό. Αν για κάποιους λόγους εσωτερικής κατανάλωσης στη χώρα του, θέλει να διαφημίσει τον εαυτό του, ας το πράξει αφήνοντας τον Πανιώνιο έξω από τα παιχνίδια του. Την επόμενη φορά δεν θα αρκεστούμε σε απλές ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά της είδησης από εγχώρια ΜΜΕ, θα γίνουμε κουραστικοί να επαναλάβουμε ότι τη σημερινή εποχή, που η επικοινωνία δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια, είναι νομίζουμε πολύ εύκολο και πολύ δεοντολογικό, πριν αφιερωθούν δισέλιδα για ένα θέμα, να υπάρχει κάποια διασταύρωση και να φιλοξενείται η αντίθετη άποψη…

Τέλος να επισημάνουμε, ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν και για παρόμοιας ηλικίας Έλληνα ποδοσφαιριστή, στον οποίο είχε γίνει δήθεν «πρόταση» από τον Πανιώνιο στο πρόσφατο παρελθόν…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk