ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Το μοντέλο της Μπάρτσα και οι ελληνικές στρεβλώσεις

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας με θέμα «110 χρόνια FC Βarcelona- 30 χρόνια ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κκ. Βασίλης Τσάρτας και Μπλένταρ Κόλα υπογράμμισαν τον ρόλο των τμημάτων υποδομής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία δημιουργεί από μικρή ηλικία τους ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, ενώ έκαναν παράλληλα σύγκριση με την ελληνική πραγματικότητα. Ο νομικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ.

Το μοντέλο  της Μπάρτσα  και οι ελληνικές  στρεβλώσεις | tovima.gr

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας με θέμα «110 χρόνια FC Βarcelona- 30 χρόνια ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κκ. Βασίλης Τσάρτας και Μπλένταρ Κόλα υπογράμμισαν τον ρόλο των τμημάτων υποδομής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία δημιουργεί από μικρή ηλικία τους ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, ενώ έκαναν παράλληλα σύγκριση με την ελληνική πραγματικότητα.

Ο νομικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Αριστείδης Καμάρας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πέρασε από το ερασιτεχνικό επίπεδο στον επαγγελματισμό και στα προβλήματα που γέννησε αυτή η εξέλιξη.

Ο κ. Νίκος Μάλλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην γενικός γραμματέας του ΠΣΑΠ, επεσήμανε τις αδυναμίες και τις στρεβλώσεις που έχουν προκύψει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στην ημερίδα μίλησαν ακόμη ο δικηγόρος και αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και ο πρώην ποδοσφαιριστής και βουλευτής του ΛΑΟΣκ. Γιώργος Ανατολάκης .

Παρέστησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κκ. Τόνι Σαβέφσκι, Σάββας Παπάζογλου , Πέτρος Καραβίτης , δημοσιογράφοι και φίλαθλοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός