ΣΕΓΑΣ

Ο Σπανίδης επικρατέστερος αρχιπροπονητής

Μια ανάσα από την επιστροφή του στη θέση του εθνικού προπονητή στίβου βρίσκεται ο κ. Κώστας Σπανίδης , ο οποίος κατείχε το πόστο την τριετία 2005-2008 αλλά παραιτήθηκε πέρυσι επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο θεσσαλονικιός προπονητής αναμένεται να πάρει τη θέση τού επίσης παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους κ. Στέργιου Τσιφτσόγλου , αφού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή και υπήρξε κατ΄ αρχήν συμφωνία. Η εκ νέου αναρρίχηση του κ. Σπανίδη στη θέση του αρχιπροπονητή του στίβου αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες, αφού διευκρινιστούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο Σπανίδης  επικρατέστερος  αρχιπροπονητής | tovima.gr

Μια ανάσα από την επιστροφή του στη θέση του εθνικού προπονητή στίβου βρίσκεται ο κ. Κώστας Σπανίδης , ο οποίος κατείχε το πόστο την τριετία 2005-2008 αλλά παραιτήθηκε πέρυσι επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο θεσσαλονικιός προπονητής αναμένεται να πάρει τη θέση τού επίσης παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους κ. Στέργιου Τσιφτσόγλου , αφού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή και υπήρξε κατ΄ αρχήν συμφωνία. Η εκ νέου αναρρίχηση του κ. Σπανίδη στη θέση του αρχιπροπονητή του στίβου αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες, αφού διευκρινιστούν ορισμένες λεπτομέρειες. Τυπικά, η τοποθέτηση του κ. Σπανίδη πρέπει να επικυρωθεί από το προσεχές ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, το οποίο αναμένεται να εγκρίνει τον σχεδιασμό ο οποίος θα προβλέπει ότι ο κ. Γιώργος Πομάσκι θα είναι υπεύθυνος του κέντρου υψηλού αθλητισμού στο ΟΑΚΑ, η κυρία Μαρία Σωτηρακοπούλου του κέντρου υψηλού αθλητισμού του Αγίου Κοσμά και ο κ. Τσιφτσόγλου του κέντρου υψηλού αθλητισμού της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk