Νέα διοικητική δομή στην Αlpha Βank

Σε αλλαγή της διοικητικής της δομής προχωρεί από αυτόν τον μήνα η Αlpha Βank, με στόχο να προσαρμοστεί στις αλλαγές οι οποίες συντελούνται στο οικονομικό περιβάλλον και να είναι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Αναλυτικότερα, οι μεταβολές επικεντρώνονται σε τρεις βασικούς άξονες: Στην αναβάθμιση της δομής για την ενδυνάμωση και τη μελλοντική ανάπτυξη, με τη δημιουργία θέσεως chief operating officer. Παράλληλα, στους γενικούς διευθυντές υπάγεται το νέο επίπεδο των ανωτέρων διευθύνσεων, οι διευθύνσεις και οι υποστηρικτικές διευθύνσεις.

Νέα διοικητική δομή στην Αlpha Βank | tovima.gr

Σε αλλαγή της διοικητικής της δομής προχωρεί από αυτόν τον μήνα η Αlpha Βank, με στόχο να προσαρμοστεί στις αλλαγές οι οποίες συντελούνται στο οικονομικό περιβάλλον και να είναι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Αναλυτικότερα, οι μεταβολές επικεντρώνονται σε τρεις βασικούς άξονες:

Στην αναβάθμιση της δομής για την ενδυνάμωση και τη μελλοντική ανάπτυξη, με τη δημιουργία θέσεως chief operating officer. Παράλληλα, στους γενικούς διευθυντές υπάγεται το νέο επίπεδο των ανωτέρων διευθύνσεων, οι διευθύνσεις και οι υποστηρικτικές διευθύνσεις. Στο νέο οργανωτικό σχήμα λειτουργίας για τις διεθνείς δραστηριότητες. Οι κεντρικές επιχειρησιακές και υποστηρικτικές μονάδες της τράπεζας αποκτούν πιο ενεργό ρόλο, αλλά και ευθύνη για το αποτέλεσμα των διεθνών δραστηριοτήτων από κοινού με τις διευθυντικές ομάδες κάθε χώρας.

Στην ορθολογική οργάνωση και κατανομή των διοικητικών επιπέδων. Καταργείται ή συγχωνεύεται περίπου το ένα τέταρτο των σημερινών διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων και ενοποιούνται οι τίτλοι σε παρεμφερείς θέσεις ευθύνης.

Με το νέο οργανωτικό σχήμα η Αlpha Βank προσβλέπει σε αύξηση των εσόδων, έλεγχο και μείωση του κόστους, διασφάλιση της διαφάνειας και προστασία έναντι των κινδύνων, καθώς και στην ανάδειξη των στελεχών της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk