ΕΠΟ

Σφίγγα για τα «στημένα» ο Πιλάβιος

Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας αναφορικά με τα 15 «στημένα» παιχνίδια του περυσινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, τον φάκελο με τα οποία παρέλαβε την Τετάρτη από την UΕFΑ. Ο κ. Πιλάβιος χαρακτήρισε το θέμα αρκετά σοβαρό, διευκρίνισε ότι υπάρχουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις και άφησε να εννοηθεί ότι ο φάκελος θα παραδοθεί για περαιτέρω έρευνα στον αρμόδιο εισαγγελέα. Κατά τα άλλα, το ΔΣ της ΕΠΟ επί δύο ώρες συζητούσε αν θα εισπράττουν οι σύνδεσμοι διαιτησίας ποσοστό από τις αμοιβές των διαιτητών.

Σφίγγα για  τα «στημένα»  ο Πιλάβιος | tovima.gr

Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας αναφορικά με τα 15 «στημένα» παιχνίδια του περυσινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, τον φάκελο με τα οποία παρέλαβε την Τετάρτη από την UΕFΑ. Ο κ. Πιλάβιος χαρακτήρισε το θέμα αρκετά σοβαρό, διευκρίνισε ότι υπάρχουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις και άφησε να εννοηθεί ότι ο φάκελος θα παραδοθεί για περαιτέρω έρευνα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Κατά τα άλλα, το ΔΣ της ΕΠΟ επί δύο ώρες συζητούσε αν θα εισπράττουν οι σύνδεσμοι διαιτησίας ποσοστό από τις αμοιβές των διαιτητών.

Αποφασίστηκε όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στο Ταμείο των ποδοσφαιρικών ενώσεων και αυτές- εφόσον το επιθυμούν- να δίνουν ένα ποσοστό για τα λειτουργικά έξοδα των συνδέσμων διαιτητών.

Οι διαιτητές θα δίνουν στις ενώσεις το 15% των εσόδων τους από τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και το 20% από τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διαιτητεύουν. Το ποσοστό που παραχωρούν οι διαιτητές στα υπόλοιπα πρωταθλήματα ανέρχεται σε 10%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk