Απολογία Τεροβίτσα στον Πιλάβιο για τα «φάλτσα»

Απολογούμενος ενώπιον του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Βασίλης Τεροβίτσας για τις κάτω του μετρίου διαιτησίες των τελευταίων αγωνιστικών και για τις επιλογές του. Ο κ. Πιλάβιος επέκρινε τον κ. Τεροβίτσα γιατί χρησιμοποίησε τον κ. Δημήτρη Καλόπουλο στο παιχνίδι Λεβαδειακός- Ολυμπιακός, παρ΄ ότι γνώριζε πως ο διεθνής διαιτητής από τη Θεσσαλονίκη θα επέστρεφε την παραμονή του ματς από τη Σαουδική Αραβία όπου είχε πάει για να διαιτητεύσει αγώνα και ήταν κουρασμένος.

Απολογούμενος ενώπιον του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Βασίλης Τεροβίτσας για τις κάτω του μετρίου διαιτησίες των τελευταίων αγωνιστικών και για τις επιλογές του. Ο κ. Πιλάβιος επέκρινε τον κ. Τεροβίτσα γιατί χρησιμοποίησε τον κ. Δημήτρη Καλόπουλο στο παιχνίδι Λεβαδειακός- Ολυμπιακός, παρ΄ ότι γνώριζε πως ο διεθνής διαιτητής από τη Θεσσαλονίκη θα επέστρεφε την παραμονή του ματς από τη Σαουδική Αραβία όπου είχε πάει για να διαιτητεύσει αγώνα και ήταν κουρασμένος. Παράλληλα αναρωτήθηκε γιατί χρησιμοποιείται κάθε αγωνιστική ο διαιτητής κ. Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία- αντιμετώπιση την οποία δεν έχει άλλος διαιτητής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε από τον κ. Τεροβίτσα να μη μένει ατιμώρητος κανένας από τους διαιτητές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην υπάρχουν αποφάσεις οι οποίες να δείχνουν ότι η ΚΕΔ λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχαμε καλή παρουσία. Στη συνέχεια έγιναν λάθη τα οποία γνωρίζω και θα επιβάλουμε ποινές. Θα προσπαθήσουμε με τις κατάλληλες ενέργειες να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη των ελλήνων φιλάθλων για τη διαιτησία» δήλωσε ο κ. Τεροβίτσας μετά το πέρας της συνάντησης η οποία διήρκεσε τρεις ώρες. Ο κ. Κύρος Βασσάρας από την πλευρά του αποποιήθηκε τις ευθύνες του λέγοντας ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση των διαιτητών- τομέας στον οποίο, όπως είπε, γίνεται καλή δουλειά. «Ο καθένας έθεσε τις εισηγήσεις του από τη θέση της αρμοδιότητάς του και κοιτάμε πώς θα μπορέσουμε να βρούμε λύση. Λάθη γίνονται και θα γίνουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τη λύση για να μειωθούν. Αυτός είναι ο σκοπός της συγκέντρωσης και πρέπει να δείξουμε στους διαιτητές πόσο καλύτερα μπορούν να πάνε» δήλωσε ο κ. Βασσάρας. Τον κ. Πιλάβιο επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Σούπερ Λίγκας κ. Νίκος Θανόπουλος ζητώντας εξηγήσεις για την αντιμετώπιση της Ενωσης από τους διαιτητές και προτρέποντάς τον να ασχοληθεί προσωπικά με τα προβλήματα της διαιτησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιλάβιος παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές και υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε όλες οι ομάδες να έχουν ισότιμη αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk