Συγκομιδή χαράς με το βαμβάκι

Δύο καμπίσια «λιονταράκια» χοροπηδάνε χαρούμενα πάνω στο θεόρατο λευκό βουνό, καθώς η αλκή τους μόλις κατέκτησε την κορφή του. Ακόμα δεν νοιάζονται για την τιμή τού βαμβακιού (31 λεπτά του ευρώ το κιλό το δίνουν οι πατεράδες τους στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας) ή για τον υδροφόρο ορίζοντα της Θεσσαλίας ή για το μέλλον της ελληνικής αγροτικής οικογένειας. Ακόμη όλα- ή σχεδόν όλα- είναι παιχνίδι αστείρευτο (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ/ ΑΠΕ)

Δύο καμπίσια «λιονταράκια» χοροπηδάνε χαρούμενα πάνω στο θεόρατο λευκό βουνό, καθώς η αλκή τους μόλις κατέκτησε την κορφή του.

Ακόμα δεν νοιάζονται για την τιμή τού βαμβακιού (31 λεπτά του ευρώ το κιλό το δίνουν οι πατεράδες τους στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας) ή για τον υδροφόρο ορίζοντα της Θεσσαλίας ή για το μέλλον της ελληνικής αγροτικής οικογένειας. Ακόμη όλα- ή σχεδόν όλα- είναι παιχνίδι αστείρευτο (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ/ ΑΠΕ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk