Ημερίδα για την ψυχική υγεία

Ημερίδα με θέμα «Η πολλαπλότητα προσεγγίσεων στην προαγωγή της ψυχικής υγείας» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12.00 στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48) με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας. Την έναρξη θα κηρύξει ο κ. Κώστας Στεφανής, πρώην υπουργός Υγείας, ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής και διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής. Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με καθηγητές Ψυχιατρικής και ψυχολόγους ( Α.

Ημερίδα για την ψυχική υγεία | tovima.gr

Ημερίδα με θέμα «Η πολλαπλότητα προσεγγίσεων στην προαγωγή της ψυχικής υγείας» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12.00 στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48)

με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας. Την έναρξη θα κηρύξει ο κ. Κώστας Στεφανής, πρώην υπουργός Υγείας, ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής και διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής. Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με καθηγητές Ψυχιατρικής και ψυχολόγους ( Α. Ραμπαβίλας, Α. Κοκκέβη, Μ. Οικονόμου , Μ. Τερζίδου, Ι. Μαντωνάκης, Μ. Β. Καρύδη )

καθώς και ομιλίες μελών των συλλόγων «Αναγέννηση», «Αλκυονίδες» και «Αυτοεκπροσώπηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk