Στενεύει η Εθνική για έναν χρόνο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έναν χρόνο, θα ισχύσουν στη νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Αιγίου από σήμερα, 8 Οκτωβρίου, ως και τις 5 Οκτωβρίου 2010, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια κοινοπραξία Ολυμπία Οδός. Οι ρυθμίσεις γίνονται προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα γέφυρα του ποταμού Μεγανίτη. Στην περιοχή των ρυθμίσεων το οδόστρωμα της Εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών θα περιοριστεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,5 μ. Το υπόλοιπο τμήμα του οδοστρώματος θα μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο, πλήρως διαχωρισμένο από την κυκλοφορία με στηθαία ασφαλείας.

Στενεύει η Εθνική για έναν χρόνο | tovima.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έναν χρόνο, θα ισχύσουν στη νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Αιγίου από σήμερα, 8 Οκτωβρίου, ως και τις 5 Οκτωβρίου 2010, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια κοινοπραξία Ολυμπία Οδός. Οι ρυθμίσεις γίνονται προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα γέφυρα του ποταμού Μεγανίτη. Στην περιοχή των ρυθμίσεων το οδόστρωμα της Εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών θα περιοριστεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,5 μ. Το υπόλοιπο τμήμα του οδοστρώματος θα μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο, πλήρως διαχωρισμένο από την κυκλοφορία με στηθαία ασφαλείας. Επίσης στον ημικόμβο Αιγίου δεν θα λειτουργεί η ράμπα εισόδου από την παλαιά Εθνική οδό προς τη νέα με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk