ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ…

Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε από το ΠαΣοΚ. Εν μια νυκτί, κατάφερε να παρουσιάσει ένα κυβερνητικό σχήμα όπως ακριβώς το είχε υποσχεθεί- νέα πρόσωπα πλαισιωμένα από πιο έμπειρους υπουργούς και ιδίως λιγότερα υπουργεία, άρα λιγότερες τριβές, διαφωνίες και καθυστερήσεις στις διαδικασίες της Ανάπτυξης. Το δεύτερο σημαντικό βήμα θα είναι η αξιόπιστη παρουσία μας στην ΕΕ με βάση έναν σχεδιασμό εξυγίανσης και ανάταξης των οικονομικών προβλημάτων της χώρας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε περιθώρια χρόνου επαρκή για να δώσουμε το παρών στην ευρωπαϊκή «οικογένεια» χωρίς κοινωνικούς τραυματισμούς σε βάρος των ασθενέστερων τάξεων στην Ελλάδα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ… | tovima.gr

Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε από το ΠαΣοΚ. Εν μια νυκτί, κατάφερε να παρουσιάσει ένα κυβερνητικό σχήμα όπως ακριβώς το είχε υποσχεθεί- νέα πρόσωπα πλαισιωμένα από πιο έμπειρους υπουργούς και ιδίως λιγότερα υπουργεία, άρα λιγότερες τριβές, διαφωνίες και καθυστερήσεις στις διαδικασίες της Ανάπτυξης.

Το δεύτερο σημαντικό βήμα θα είναι η αξιόπιστη παρουσία μας στην ΕΕ με βάση έναν σχεδιασμό εξυγίανσης και ανάταξης των οικονομικών προβλημάτων της χώρας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε περιθώρια χρόνου επαρκή για να δώσουμε το παρών στην ευρωπαϊκή «οικογένεια» χωρίς κοινωνικούς τραυματισμούς σε βάρος των ασθενέστερων τάξεων στην Ελλάδα.

Αυτό θα καταστήσει τη φωνή της Ελλάδας πιο ηχηρή στον διεθνή χώρο, όπου αντιμετωπίζουμε, χρόνια τώρα, τα άλυτα προβλήματα της τουρκικής αυθαιρεσίας στο Αιγαίο, το Κυπριακό, το Σκοπιανό…

Ο δρόμος είναι μακρός καθώς η νέα κυβέρνηση είναι φορτωμένη με τα λάθη, τις καθυστερήσιες κτλ. της προηγούμενης εξαετίας, λάθη που οδήγησαν στον καταποντισμό της Νέας Δημοκρατίας και της ηγεσίας της.

Η νέα περίοδος προοδευτικής (και ριζοσπαστικής) διακυβέρνησης ξεκινά με καλούς οιωνούς…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk