Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, χαρακτηρίζει θετική την κίνηση του κ. Τ. Καννελόπουλου

Ανακοίνωση μέσω της οποίας χαρακτηρίζει θετική την κίνηση του Τάκη Κανελλόπουλου να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, εξέδωσε η επίσημη ΠΑΕ. Η εν λόγω ανακοίνωση φιλοξενεί ουσιαστικά δήλωση του προέδρου, Νίκου Θανόπουλου, ο οποίος πάντως αφήνει και κάποιες «αιχμές» σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Κανελλόπουλου για τον τρόπο διοίκησης της εταιρίας, ενώ δεν συμμερίζεται τις δηλώσεις του κ. Αθηνή.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας χαρακτηρίζει θετική την κίνηση του κ. Τάκη Κανελλόπουλου να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, εξέδωσε η επίσημη ΠΑΕ. Η εν λόγω ανακοίνωση φιλοξενεί ουσιαστικά δήλωση του προέδρου, κ. Νίκου Θανόπουλου, ο οποίος πάντως αφήνει και κάποιες «αιχμές» σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Κανελλόπουλου για τον τρόπο διοίκησης της εταιρίας, ενώ δεν συμμερίζεται τις δηλώσεις του κ. Αθηνή.

Σχετικά με την απόφαση του κ. Τάκη Κανελλόπουλου να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Θανόπουλος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η απόφαση αυτή είναι μια θετική κίνηση που πιστεύω ότι αν και δεν λύνει τα προβλήματα της ΑΕΚ, που είναι κυρίως οικονομικά και πιο συγκεκριμένα η έλλειψη χρηματοδότησης, τουλάχιστον κινεί κάποιες διαδικασίες ως προς την ανάληψη περαιτέρω σημαντικών αποφάσεων με στόχο το συμφέρον της ομάδας, ενώ πιθανότατα δρομολογεί και εξελίξεις από τη πλευρά των υπολοίπων μετόχων που όταν ολοκληρωθούν, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα.

Όσον αφορά τη θέση του κ. Κανελλόπουλου για τη μη εύρεση νέων επενδυτών, θέλω να ενημερώσω ότι εξουσιοδοτήθηκα από τους μετόχους να βρω επενδυτή. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε μέχρι τώρα επενδυτή αντάξιο της ΑΕΚ και αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα αλλά και μια σκληρή πραγματικότητα. Εμείς πρώτοι λοιπόν κρίναμε ότι πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχετικά με συγκεκριμένες διαφωνίες του κ. Κανελλόπουλου σε θέματα στρατηγικής και διοίκησης, είναι σεβαστές αλλά όποιος διοικεί παίρνει αποφάσεις και στο τέλος κρίνεται. Τέλος θέλω να πω ότι ο κ. Αθηνής με δηλώσεις του εκφράζει προσωπικές του απόψεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk