Ρεκόρ επισκεψιμότητας

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια διαφορετικοί επισκέπτες στο in.gr τον Σεπτέμβριο

Για άλλη μια φορά το in.gr καταρρίπτει το προηγούμενο δικό του ρεκόρ επισκεψιμότητας με 2.566.415 διαφορετικούς επισκέπτες για το μήνα Σεπτέμβριο. Οι χρήστες του πληρέστερου διαδικτυακού μέσου το εμπιστεύονται για να ενημερώνονται  άμεσα και αντικειμενικά για όλες τις εξελίξεις, ενώ επιπλέον το in.gr υπήρξε μία από τις βασικές πηγές πληρφόρησης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις εκλογές.

Για άλλη μια φορά το in.gr καταρρίπτει το προηγούμενο δικό του ρεκόρ επισκεψιμότητας με 2.566.415 διαφορετικούς επισκέπτες* για το μήνα Σεπτέμβριο. Ο συγκεκριμένος αριθμός επισκεπτών αποτελεί μοναδική επίδοση για όλα τα Μέσα ενημέρωσης και παροχής περιεχομένου στο ελληνικό Internet.

Οι χρήστες του πληρέστερου διαδικτυακού μέσου, εμπιστεύθηκαν το in.gr, για να ενημερωθούν άμεσα και αντικειμενικά για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον Κόσμο, την Οικονομία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Υγεία, την Τεχνολογία, τις Επιστήμες, την Ψυχαγωγία και δεκάδες άλλους τομείς ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, προτίμησαν το in.gr για συνεχή 24ωρη ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις Εκλογές. Τη στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες, το in.gr ήταν το μοναδικό αμιγώς διαδικτυακό μέσο, που δημοσίευσε το δικό του exit poll, ενώ στη συνέχεια η ειδησεογραφία του συνοδευόταν από συνεχή ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων, βίντεο και διαδραστικών εφαρμογών.

Το in.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο ελληνικό Internet. Ξεκίνησε το 1999 όταν το Internet στην Ελλάδα ήταν ακόμη σε εμβρυακή φάση. Σήμερα, όντας το κυρίαρχο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης του Έλληνα, έχει σχεδόν καθολική απήχηση ξεπερνώντας τους 2,5 εκατομμύρια μηνιαίους μοναδικούς επισκέπτες ( το 80% επί του συνόλου των ελλήνων χρηστών Internet** ).

* Στοιχεία επισκεψιμότητας από AGB Nielsen
** Οι χρήστες του Internet στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα Web ID (17/3/2009-15/6/2009) είναι 3.218.000

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk