Νέα πλατφόρμα και 5 μεταγραφέςαπό Εurobank ΑΧΕ

Την αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα Εurobank Τrader, η οποία θα παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα απευθείας εκτέλεσης χρηματιστηριακών πράξεων μέσω του Διαδικτύου και σε ξένα χρηματιστήρια, σε πραγματικό χρόνο, θέτει σε εφαρμογή από τις αρχές του 2010 η Εurobank ΕFG Χρηματιστηριακή. Η νέα πλατφόρμα, η οποία θα τροφοδοτείται σε πραγματικό χρόνο με πληροφορίες για ξένα χρηματιστήρια και μετοχές και θα εμπλουτίζεται με αναλύσεις, πρόκειται στο άμεσο μέλλον να είναι στη διάθεση και των πελατών των χρηματιστηριακών εταιρειών του ομίλου Εurobank ΕFG στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Νέα πλατφόρμα και 5 μεταγραφέςαπό Εurobank ΑΧΕ | tovima.gr

Την αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα Εurobank Τrader, η οποία θα παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα απευθείας εκτέλεσης χρηματιστηριακών πράξεων μέσω του Διαδικτύου και σε ξένα χρηματιστήρια, σε πραγματικό χρόνο, θέτει σε εφαρμογή από τις αρχές του 2010 η Εurobank ΕFG Χρηματιστηριακή.

Η νέα πλατφόρμα, η οποία θα τροφοδοτείται σε πραγματικό χρόνο με πληροφορίες για ξένα χρηματιστήρια και μετοχές και θα εμπλουτίζεται με αναλύσεις, πρόκειται στο άμεσο μέλλον να είναι στη διάθεση και των πελατών των χρηματιστηριακών εταιρειών του ομίλου Εurobank ΕFG στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ, η χρηματιστηριακή εταιρεία ενισχύει το δυναμικό της με την ένταξη πέντε νέων στελεχών: πρόκειται για τον κ. Ρ. Corpi (από τη Εuroxx Χρηματιστηριακή), τον κ. Γ. Λάζαρη (από την Επενδυτική Τράπεζα), τον κ. Χ. Φλωράτο (από την Εθνική Π&Κ Χρηματιστηριακή), τον κ. Ν. Κοσκολέτο (από την Εθνική Π&Κ Χρηματιστηριακή) και τον κ. Α. Δημόπουλο (επενδυτικός σύμβουλος) με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στον τομέα εξυπηρέτησης ιδιωτών πελατών τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk