Φιλαρέτη αντί Πέγκυς στο «Τρίτο στεφάνι»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού (στη φωτογραφία) ανέλαβε τελικά τον ρόλο της Νίνας στο «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή που ανεβάζει ο Σταμάτης Φασουλής στο θέατρο Κοτοπούλη-Ρεξ, σε μια παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Η ηθοποιός αντικατέστησε την Πέγκυ Σταθακο- πούλου, η οποία αναγκάστηκε, για οικογενειακούς λόγους, να αποχωρήσει ξαφνικά από την παράσταση. Πλάι στη Νένα Μεντή η οποία θα υποδυθεί την Εκάβη, την Τάνια Τρύπη, τον Γιάννη Στάνκογλου κ.ά., η Φιλαρέτη Κομνηνού θα ξεκινήσει πρόβες, έτσι ώστε να ενταχθεί γρήγορα στον θίασο, ο οποίος βρισκόταν λίγο πριν από την πρεμιέρα.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού (στη φωτογραφία) ανέλαβε τελικά τον ρόλο της Νίνας στο «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή που ανεβάζει ο Σταμάτης Φασουλής στο θέατρο Κοτοπούλη-Ρεξ, σε μια παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Η ηθοποιός αντικατέστησε την Πέγκυ Σταθακο- πούλου, η οποία αναγκάστηκε, για οικογενειακούς λόγους, να αποχωρήσει ξαφνικά από την παράσταση. Πλάι στη Νένα Μεντή η οποία θα υποδυθεί την Εκάβη, την Τάνια Τρύπη, τον Γιάννη Στάνκογλου κ.ά., η Φιλαρέτη Κομνηνού θα ξεκινήσει πρόβες, έτσι ώστε να ενταχθεί γρήγορα στον θίασο, ο οποίος βρισκόταν λίγο πριν από την πρεμιέρα. Για την ακρίβεια, η παράσταση είχε προγραμματιστεί να ανέβει στις 9 και στη συνέχεια- λόγω τεχνικών προβλημάτων- στις 15 Οκτωβρίου. Επιθυμία όλων είναι η πρεμιέρα στο Ρεξ να μην αργήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk