Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοίΚυβέρνηση εργασίας με πολλές εκπλήξειςΠοιες αλλαγές στη δομή του κυβερνητικού σχήματος αποφάσισε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου

Κυβερνητικό σχήμα που αντικατοπτρίζει τις διαθέσεις του Πρωθυπουργού για συντονισμό ενεργειών και σκληρή εργασία σε κρίσιμους τομείς παρουσίασε χθες ο κ. Γ. Παπανδρέου . Επειτα από τις συγχωνεύεσεις και την κατάργηση κάποιων χαρτοφυλακίων, το σύνολο των υπουργείων μειώθηκε στα 14, ενώ κρίσιμο ρόλο αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Χ. Παμπούκης. Σε θέση αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο κ. Θ. Πάγκαλος , ενώ στις εκπλήξεις του σχήματος περιλαμβάνεται η υπουργοποίηση της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη και η ανάθεση καθηκόντων κυβερνητικού εκπροσώπου στον κ.

Κυβερνητικό σχήμα που αντικατοπτρίζει τις διαθέσεις του Πρωθυπουργού για συντονισμό ενεργειών και σκληρή εργασία σε κρίσιμους τομείς παρουσίασε χθες ο κ. Γ. Παπανδρέου . Επειτα από τις συγχωνεύεσεις και την κατάργηση κάποιων χαρτοφυλακίων, το σύνολο των υπουργείων μειώθηκε στα 14, ενώ κρίσιμο ρόλο αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Χ. Παμπούκης. Σε θέση αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο κ. Θ. Πάγκαλος , ενώ στις εκπλήξεις του σχήματος περιλαμβάνεται η υπουργοποίηση της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη και η ανάθεση καθηκόντων κυβερνητικού εκπροσώπου στον κ. Γ. Πεταλωτή. Εκτός κυβέρνησης έμειναν οι κυρίες Μ. Δαμανάκη, Βάσω Παπανδρέου και οι κκ. Κ. Σκανδαλίδης, Τ. Χυτήρης και Χρ. Παπουτσής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk