Μπλόκαρε η ιστοσελίδατης Κάρλα

Η νέα ιστοσελίδα της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί μπλόκαρε από τους πολλούς επισκέπτες. Το πρώην σούπερ μόντελ και νυν πρώτη κυρία της Γαλλίας δημιούργησε ιστοσελίδα, στη διεύθυνση www. carlabrunisarkozy. org, η οποία χωρίζεται σε τρεις ενότητες: στο ίδρυμα της κυρίας Μπρούνι, σκοπός του οποίου είναι να διευκολύνει την πρόσβαση στον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τη γνώση, στις δραστηριότητές της ως πρέσβειρας του Παγκόσμιου Ταμείου για την καταπολέμηση του ΑΙDS, και στη ζωή της στο πλευρό του προέδρου της Γαλλίας.

Μπλόκαρε η ιστοσελίδατης Κάρλα | tovima.gr

ΠΑΡΙΣΙ. Η νέα ιστοσελίδα της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί (φωτογραφία) μπλόκαρε από τους πολλούς επισκέπτες. Το πρώην σούπερ μόντελ και νυν πρώτη κυρία της Γαλλίας δημιούργησε ιστοσελίδα, στη διεύθυνση www. carlabrunisarkozy.

org, η οποία χωρίζεται σε τρεις ενότητες: στο ίδρυμα της κυρίας Μπρούνι, σκοπός του οποίου είναι να διευκολύνει την πρόσβαση στον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τη γνώση, στις δραστηριότητές της ως πρέσβειρας του Παγκόσμιου Ταμείου για την καταπολέμηση του ΑΙDS, και στη ζωή της στο πλευρό του προέδρου της Γαλλίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk