ΓΣΕΕ:«Στο πλευρό της κυβέρνησης για θετικά μέτρα – Απέναντι σε περιπτώσεις λαθών»

Υψηλές προσδοκίες έχει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Ι. Παναγόπουλος (φωτογραφία δεξιά) από τη νέα κυβέρνηση, ζητώντας την άμεση εφαρμογή των δεσμεύσεων που ανέλαβε το ΠαΣοΚ απέναντι στους εργαζομένους. Ο κ. Παναγόπουλος σε δήλωσή του με την οποία σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνει πως το εργατικό κίνημα θα είναι «στο πλευρό της κυβέρνησης για τα θετικά μέτρα και απέναντι σε περιπτώσεις λαθών και παραλείψεων». Αναλυτικά ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας τονίζει τα εξής: …

Υψηλές προσδοκίες έχει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Ι. Παναγόπουλος (φωτογραφία δεξιά) από τη νέα κυβέρνηση, ζητώντας την άμεση εφαρμογή των δεσμεύσεων που ανέλαβε το ΠαΣοΚ απέναντι στους εργαζομένους. Ο κ. Παναγόπουλος σε δήλωσή του με την οποία σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνει πως το εργατικό κίνημα θα είναι «στο πλευρό της κυβέρνησης για τα θετικά μέτρα και απέναντι σε περιπτώσεις λαθών και παραλείψεων». Αναλυτικά ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας τονίζει τα εξής:

«Ως στέλεχος του ΠαΣοΚ είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένοςγια τη μεγάλη νίκη του ΠαΣοΚ και του Γ. Παπανδρέου . Ως εκπρόσωπος όμως των εργαζομένων των Ελληνικών Συνδικάτων είμαι εξαιρετικά απαιτητικός. Χωρίς καθυστερήσεις και δολιχοδρομίες πρέπει οι δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζομένους να υλοποιηθούν, στο εισόδημα, στις εργασιακές σχέσεις, στην κατάργηση των αντεργατικών νόμων και των αντιασφαλιστικών διατάξεων. Οι καιροί ου μενετοί, εμείς θα είμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης για κάθε θετικό για την εργατική τάξη, αλλά κριτικοί και αγωνιστικοί στα λάθη, στις παραλήψεις και σε οτιδήποτε είναι εναντίον μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk