ΓΑΛΛΙΑ

Δάγκωσε τον Σιράκ ο… σκύλος του

ΠΑΡΙΣΙ Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Σούμο, ο λευκός σκύλος Μάλτας του Ζακ Σιράκ , ο οποίος άρχισε να δαγκώνει κατά διαστήματα τον αφέντη του, μετά τη μετακόμισή τους από το προεδρικό μέγαρο, ίσως διότι δεν μπόρεσε να αντέξει τη ζωή μακριά από τα μεγαλεία, παρ΄ όλο που και το νέο διαμέρισμα ήταν τεράστιο στην όχθη του Σηκουάνα. Φαίνεται ότι το ζώο νοσταλγούσε τους κήπους των Ηλυσίων. Δεν εξηγείται αλλιώς η υστερία που το κατέλαβε μέχρι του σημείου να δαγκώσει …

Δάγκωσε τον Σιράκ ο… σκύλος του | tovima.gr

ΠΑΡΙΣΙ Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Σούμο, ο λευκός σκύλος Μάλτας του Ζακ Σιράκ , ο οποίος άρχισε να δαγκώνει κατά διαστήματα τον αφέντη του, μετά τη μετακόμισή τους από το προεδρικό μέγαρο, ίσως διότι δεν μπόρεσε να αντέξει τη ζωή μακριά από τα μεγαλεία, παρ΄ όλο που και το νέο διαμέρισμα ήταν τεράστιο στην όχθη του Σηκουάνα.

Φαίνεται ότι το ζώο νοσταλγούσε τους κήπους των Ηλυσίων. Δεν εξηγείται αλλιώς η υστερία που το κατέλαβε μέχρι του σημείου να δαγκώσει τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, όχι μία αλλά τρεις φορές. Τις δύο πρώτες στο πόδι και την τρίτη στο στομάχι. Η τελευταία έκρηξη υστερίας του Σούμο εκδηλώθηκε αμέσως μετά την επιστροφή από βόλτα. Ευτυχώς ο κ. Σιράκ τον κρατούσε ακόμη από το λουρί, το οποίο πρόλαβε να πατήσει στο πάτωμα και να ακινητοποιήσει το ζώο, αποφεύγοντας μεγαλύτερη ζημιά. Η κυρία Σιράκ κατατρόμαξε βλέποντας το αίμα να τρέχει από τα σημάδια που είχαν αφήσει τα δόντια του σκύλου.

Ο Σούμο φιλοξενείται τώρα σε αγρόκτημα φίλων στη γαλλική εξοχή, και, όπως είπε η κυρία Σιράκ, «δεν δαγκώνει πια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk