Κάλεσμα σε όλους τους Ελληνες πολίτες, από τον κ. Γ. Παπανδρέου

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με το ΠαΣοΚ, σε μια νέα πορεία για την Ελλάδα, σε μια εθνική προσπάθεια, με μοναδική πυξίδα τον πολίτη, απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου, από το Ζάππειο Μέγαρο

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με το ΠαΣοΚ, σε μια νέα πορεία για την Ελλάδα, σε μια εθνική προσπάθεια, με μοναδική πυξίδα τον πολίτη, απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου, από το Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη η τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες, για την εντολή του λαού να αλλάξουμε μαζί σελίδα. Σήμερα αλλάζουμε πορεία για την Ελλάδα και για την ζωή όλων μας. Ξεκινάμε μαζί μια εθνική προσπάθεια για να ξαναβάλουμε τη χώρα σε μια νέα πορεία. Μοναδική μας πυξίδα για κάθε απόφασή μας είναι ο πολίτης. Ο πολίτης και μόνο.

»Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Θα είμαι πάντα ειλικρινής για να μπορέσουμε μαζί να δώσουμε λύσεις. Δεν ζητάω ανοχή, αλλά συμμετοχή. Είναι υπόθεση όλων μας η Ελλάδα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει αυτή η χώρα. Δεσμεύομαι να καταβάλω όλες τις δυνάμεις που για να πιστέψουμε όλοι οι Έλληνες ότι μπορούμε, δουλεύοντας μαζί, συλλογικά, χωρίς προκαταλήψεις.

»Δεν έχουμε ούτε μια μέρα για χάσιμο. Καλώ όλους τους Έλληνες πολίτες ενωμένοι να γράψουμε την επόμενη σελίδα και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτήν την πορεία για μια δίκαιη κοινωνία. Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το πετύχουμε» τόνισε ο Γ.Παπανδρέου.

Νωρίτερα, στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τον εκλογικό θρίαμβο, έξω από τα γραφεία του ΠαΣοΚ στην Ιπποκράτους, όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο από τους ψηφοφόρους του κόμματος, ο κ. Γ. Παπανδρέου κάλεσε όλους τους πολίτες σε μια πορεία για ένα κράτος ευνομίας, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ανάπτυξης και προόδου.

«Είναι δύσκολη η πορεία μας, αλλά θα τα καταφέρουμε. Σας λέω μόνο ένα: Πάμε» είπε ο Γ.Παπανδρέου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk