«Θα συνεχίσουμε να ασκούμε τεκμηριωμένη κριτική», τόνισε ο κ. Ν. Χρυσόγελος

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα συνεχίσουμε όχι μόνο να ασκούμε τεκμηριωμένη κριτική, αλλά και να καταθέτουμε προτάσεις διεξοδου», τόνισε ο κ. Νίκος Χρυσόγελος, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος που αφήνει το κόμμα του έξω από τη Βουλή. «Θέλουμε να είμαστε ο σπόρος που θα αλλάξει τα πολιτικά πράγματα», πρόσθεσε.

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα συνεχίσουμε όχι μόνο να ασκούμε τεκμηριωμένη κριτική, αλλά να καταθέτουμε προτάσεις διεξόδου και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες», τόνισε ο επικεφαλής της εκστρατείας του κόμματος, κ. Νίκος Χρυσόγελος, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, το οποίο κρατά έξω από τη Βουλή τους Οικολόγους–Πράσινους.

Ο κ. Χρυσόγελος ευχαρίστησε όσους εμπιστεύτηκαν το κόμμα του με τις ψήφους τους, τονίζοντας ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι απέδειξαν ότι είναι μια «πολιτική δύναμη που απευθύνεται σε ένα σημαντικό και αυξανόμενο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας».

Συνεχάρη το ΠαΣοΚ για τη νίκη του, επισημαίνοντας πως «η αυριανή μέρα βρίσκει τη χώρα μπροστά σε βαθιά κρίση και η νέα κυβέρνηση δεν έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το πως θα την αντιμετωπίσει».

Καταλήγωντας, ο κ. Χρυσόγελος ανέφερε: «Θέλουμε να είμαστε ο σπόρος που θα αλλάξει τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk