ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ…

Με τις δύο συγκεντρώσεις, της Πέμπτης και της Παρασκευής, έκλεισε ο κύκλος της προεκλογικής αντιπαράθεσης των υποψήφιων αρχηγών, με δύο τηλεοπτικές παρουσίες να δίνουν τον τόνο της διαμάχης. Ο μεν κ. Παπανδρέου, με τον αέρα της νίκης στα πανιά του, ασχολήθηκε με την «επόμενη ημέρα», τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει τις ευθύνες της εξουσίας, χωρίς μνεία του κ. Καραμανλή! Ο σημερινός πρωθυπουργός επέλεξε τον ρόλο… Αντιπολίτευσης (ελληνικού τύπου) εξαντλώντας τον χρόνο της δημόσιας συζήτησης σε επίθεση κατά του ΠαΣοΚ και ιδίως του αρχηγού του, ελπίζοντας να μειώσει το κύρος του κ.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ  ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ… | tovima.gr

Με τις δύο συγκεντρώσεις, της Πέμπτης και της Παρασκευής, έκλεισε ο κύκλος της προεκλογικής αντιπαράθεσης των υποψήφιων αρχηγών, με δύο τηλεοπτικές παρουσίες να δίνουν τον τόνο της διαμάχης.

Ο μεν κ. Παπανδρέου, με τον αέρα της νίκης στα πανιά του, ασχολήθηκε με την «επόμενη ημέρα», τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει τις ευθύνες της εξουσίας, χωρίς μνεία του κ. Καραμανλή!

Ο σημερινός πρωθυπουργός επέλεξε τον ρόλο… Αντιπολίτευσης (ελληνικού τύπου) εξαντλώντας τον χρόνο της δημόσιας συζήτησης σε επίθεση κατά του ΠαΣοΚ και ιδίως του αρχηγού του, ελπίζοντας να μειώσει το κύρος του κ. Παπανδρέου.

Οι ρόλοι έτσι αντεστράφησαν αλλά και προδίκασαν το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης, μεταξύ ενός ηγέτη που ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα κοινά και με τη συμπεριφορά της κυβέρνησής του, και του άλλου που εστίασε τα πυρά του κατά του αντιπάλου του, αγνοώντας ηθελημένα την απραξία του στα έξι χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk