Ενδείξεις για ανάκαμψη του τουρισμού

«Η σιγουριά επιστρέφει και αυξάνεται η ζήτηση τόσο για επαγγελματικά όσο και για τα ταξίδια αναψυχής» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) κ. Τ. Ριφάι, επικαλούμενος τις μακροοικονομικές ανοδικές αναθεωρήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και τα πρώτα στοιχεία για τον παγκόσμιο τουρισμό ως τον Αύγουστο του 2009. Τον Ιούλιο οι διεθνείς αφίξεις μειώθηκαν κατά 4%, ποσοστό ελαφρά βελτιωμένο σε σχέση με το-10% τον Μάιο και-7% τον Ιούνιο.

<b>Ενδείξεις για  ανάκαμψη  του τουρισμού </b> | tovima.gr

Δυναμώνουν οι ενδείξεις για ανάκαμψη του τουρισμού το 2010 με αφορμή τα τελευταία οικονομικά στοιχεία. «Η σιγουριά επιστρέφει και αυξάνεται η ζήτηση τόσο για επαγγελματικά όσο και για τα ταξίδια αναψυχής» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) κ. Τ. Ριφάι, επικαλούμενος τις μακροοικονομικές ανοδικές αναθεωρήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και τα πρώτα στοιχεία για τον παγκόσμιο τουρισμό ως τον Αύγουστο του 2009.

Τον Ιούλιο οι διεθνείς αφίξεις μειώθηκαν κατά 4%, ποσοστό ελαφρά βελτιωμένο σε σχέση με το-10% τον Μάιο και-7% τον Ιούνιο. Πολλοί προορισμοί φανερώνουν επίσης μια σταδιακή αλλαγή προς το καλύτερο, ειδικά

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk